Sörloth transferi anlattı: "Başka teklifler de aldım"

26.08.2021 - 11:59 | Son Güncellenme: 26.08.2021 - 12:02

Alman ekibi Leipzig'den Real Sociedad'a transfer olan Alexander Sörloth süreç hakkında konuştu. Norveçli golcü neler söyledi? İşte yanıtı...

Sörloth transferi anlattı: "Başka teklifler de aldım"

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Trabzonspor'da 24 golle gol kralı olan ve daha sonra Leipzig tarafından transfer edilen Alexander Sörloth, kariyerine İspanya'da devam edecek. 1 yıllığına Real Sociedad'a kiralanan Norveçli golcü transfer süreci hakkında konuştu. Detaylar haberde...

Sörloth: Amacım gol atmak, asist yapmak

Transfer döneminde kendisine başka tekliflerin de olduğunu söyleyen Sörloth, "Birden fazla transfer opsiyonum vardı ama Sociedad'ı tercih ettiğim için mutluyum. Bugünü bekliyordum. Amacım gol atmak, asist yapmak ve takımımın kazanmasına yardım edebilmek" diye konuştu. 

"İlk maçımı sabırsızlıkla bekliyorum"

Sociedad'ı yakından tanıdığını da sözlerine ekleyen Sörloth, "Maça çıkacağım ilk günü sabırsızlıkla bekliyorum. Kaliteli futbolculardan kurulu bir takımımız var ve ben de kendimi kaliteli bir oyuncu olarak görüyorum" ifadelerini kullandı. 

"Herkes için adil bir çözüm"

Öte yandan Leipzig Spor Ticari Direktörü ve ayı zamanda pazarlama direktörü Florian Scholz da bu transferle ilgili konuştu. Scholz, Kicker'de yer alan açıklamasında, "Herkes için adil ve iyi bir çözüm bulduğumuzu düşünüyoruz" dedi. 

Sörloth'un maliyeti ne kadar? 

Alman basınından Bild, Alexander Sörloth'un Real Sociedad'a maliyetini okuyucularına duyurmuştu. Buna göre; Sörloth için 2 milyon Euro kiralama bedeli ödenecek. Futbolcunun yıllık 5 milyon Euro olan kazancının tamamı da yine kasadan çıkacak. Öte yandan Sociedad, Sörloth'u satın almak isterse 15 milyon Euro ödeme yapmak durumunda.

Senin için hazırladığımız haberler