Trabzonspor'da Flaş Alexander Sörloth Gelişmesi | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
20.08.2022 - 17:55 | Son Güncellenme: 20.08.2022 - 21:05

Transfer haberleri... Süper Lig ekibi Trabzonspor, Kopenhag maçından sonra eski gol kralı Alexander Sörloth için harekete geçeceği iddia edildi. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Flaş Alexander Sörloth Gelişmesi | Transfer Haberleri

Trabzonspor, 2019-2020 yıllları arasında takımda kiralık olarak forma giyen ve daha sonra 20 milyon Euro bonservis bedeliyle RB Leipzig'e transfer olan Alexander Sörloth için yeniden harekete geçti.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; sezona iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor, santrfor bölgesine takviye yapmak için çalışmalarına devam ediyor.

Trabzonspor, Sörloth ile görüşüyor

Eski golcülerinden Alexander Sörloth’u tekrar kadroya katmak isteyen bordo-mavililer, Leipzig ile görüşmelerini sürdürüyor.

Kopenhag maçından sonra...

Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda transferlerini gerçekleştiren yönetimin, Kopenhag maçı sonrası Norveçli futbolcuyu kadroya katmayı hedeflediği bildirildi.

Dönmeye sıcak bakıyor

Bundesliga'dan birkaç kulüp ile Fenerbahçe'nin de talip olduğu Sörloth'un eski takımına dönmeye sıcak baktığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Aanholt'tan ırkçılık isyanı: Utanıyorum!
Habere Git

Trabzonspor kariyeri

Bordo-mavili takımda oynadığı sezonda gol kralı olan Norveçli oyuncu, çıktığı 49 maçta 33 gol ve 11 asist ile oynamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler