Beşiktaş, Alexander Sörloth'un menajeriyle İstanbul'a görüşecek

11.05.2022 - 08:41 | Son Güncellenme: 11.05.2022 - 08:52

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Alexander Sörloth'un transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Siyah beyazlılar Norveçli golcünün menajerini İstanbul'a davet etti. İşte detaylar...

Kadrosunda kiralık olarak forma giyen Mich Batshuayi ile sezon sonunda yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş, sözleşmesi biten Cyle Larin ile de yeni sözleşme için henüz anlaşmaya varamadı. Siyah beyazlılar yeni sezonda forcet hattını Trabzonspor'un eski yıldızı Alexander Sörloth ile güçlendirmek istiyor.

Menajeriyle yarın İstanbul'da görüşme yapılacak

Fanatik'te yer alan habere göre; Sörloth için temas trafiği hızlandıran Kartal, yıldız futbolcunun Türkiye'ye davet ettiği menajeri Morten Wivestad ile yarın İstanbul'da yüz yüze görüşme yapacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Kayseri'den kötü haber! Avrupa hayali zora girdi...
Habere Git

6 milyon Euro + sonraki satıştan yüzde 50 pay

Kiralık olarak forma giydiği Real Sociedad’ın 15 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmadığı tecrübeli futbolcuyu ilk yapılan temaslarda Türkiye’ye geri dönmeye ikna eden Beşiktaş, bu hafta transferde mesafe katetmeyi istiyor. Sezon sonunda La Liga’dan ayrılıp kulübü Leipzig’e dönecek olan Sörloth için 6 milyon Euro artı sonraki satıştan yüzde 50 pay teklifi masada bulunan Beşiktaş, oyuncunun menajeriyle el sıkışıp, sonrasında Alman ekibiyle son noktayı koymayı planlıyor. 

Fenerbahçe de randevu aldı

Beşiktaş’a ek olarak Fenerbahçe de Sörloth için girişimlerini sürdürüyor. Sarı- Lacivertli yönetimin de oyuncunun menajeri Wivestad’la İstanbul’da görüşme yapmak için randevu aldığı bildirildi.

Sözleşmesi 2025'te bitiyor

Trabzonspor'da 2019-20 sezonunda 49 resmi maçta 33 gol, 11 asiste imza atan Norveçli yıldızın, 20 milyon euroya transfer olduğu RB Leipzig'le 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Norveç Milli Takımı oyuncusu Alexander Sörloth, bu sezon Real Sociedad formasıyla toplam 41 mücadeleye çıkıp 7 gol ve 1 asistle oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler