Sörloth transferinin detayları Norveç basınında!

18.09.2020 - 10:53 | Son Güncellenme: 18.09.2020 - 10:59

Son dakika Trabzonspor haberleri: Norveç basını, Alexander Sörloth'un Leipzig'e transferiyle ilgili son bilgileri paylaştı. Trabzonspor ile nasıl bir görüşme yapılıyor? Trabzonspor'un Sörloth transferinden kazancı ne olacak? İşte detaylar...

Sörloth transferinin detayları Norveç basınında!

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Trabzonspor’da geçen sezon 24 golle gol krallığı yaşayan Alexander Sörloth, Leipzig’e transfer için artık geri sayıma geçti. Norveç medyası, golcü futbolcunun transferiyle ilgili son durumu ve detayları paylaştı. Sörloth, kaç yıllık sözleşme imzalayacak? Trabzonspor ile son bir görüşme yapılacak mı? İşte detaylar…

Sörloth transferinin bitmesine az bir yol kaldı

Alexander Sörloth ile ilgili olarak İngiliz ekibi Crystal Palace, dün Leipzig’e transferin gerçekleşme sözünü verdi. Ancak; futbolcunun transferinin tamamlanması için çok az bir yol kaldı.

Çarşamba günü Almanya’ya gitmişti

Norveç medyası, Çarşamba akşamı Oslo’dan Frankfurt’a giden Sörloth ile ilgili olarak 3 kulübün anlaşmasının an meselesi olduğunu yazdı.

Palace transfere onayı verdi, Trabzonspor kritik noktada

Alexander Sörloth ile tüm kritik noktalar müzakere edildikten sonra Crystal Palace transfere onay verdi. Ancak; Trabzonspor da transferde kritik bir noktada.

Trabzonspor ile bonservisin bölüşülmesi konusu görüşülecek, imza atılacak

Trabzonspor ile son detaylar görüşülecek. Özellikle Sörloth’un bonservisinin bölüşülmesi ve bonusların dağıtımı dahil tüm konular müzakere edilecek. Futbolcu, 2024 ya da 2025 yılına kadar süren bir sözleşme imzalayacak ve Sörloth, resmen Leipzig’in oyuncusu olacak.

Transferin 25 milyon Euro’ya bitmesi bekleniyor

Alexander Sörloth’un Leipzig’e transferinin 25 milyon Euro’ya biteceği ifade ediliyor. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da süreci titizlikle yönetiyor.

Newton’ın sözleri Norveç basınında: “Oynamayacaksa zaten takımda tutulmamalı”

Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton’ın Sörloth ile ilgili yaptığı açıklama da Norveç basınında yer aldı. Newton, ”Sörloth’un zaten bir karar verdiğini gördük. Trabzonspor için mücadele etmek istemeyen bir futbolcuyu takımda tutmak zaten doğru olmaz” demişti.

Schick sorusu, Sörloth yorumu

Öte yandan Almanya basınından Bild, “Leipzig, 25 milyon Euro’ya Schick’i almadı da neden Sörloth’u transfer ediyor?’ sorusunu sordu. Haberde, Sörloth’un Leipzig’e daha büyük katkı verebileceğine dikkat çekildi.

Senin için hazırladığımız haberler