Milik'in alternatifi Sörloth

09.04.2020 - 19:22 | Son Güncellenme: 09.04.2020 - 19:24

Son dakika transfer haberleri... Trabzonspor'un yıldız golcüsü Sörloth takımdan ayrılacak mı, sözleşmesi süresi ne kadar? Real Madrid ve Manchester United iddiasının ardından İtalyan basını, Napoli'nin Sörloth'u transfer etmek istediği belirtildi. Sörloth'un Trabzonspor'da satın alma opsiyonu bulunuyor mu? İşte detaylar...

Milik'in alternatifi Sörloth

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli, Trabzonspor’un yıldız golcüsü Alexander Sörloth’u transfer etmek istiyor. İtalyan basını, Norveçli golcüye Napoli’nin talip olduğunu yazdı. İşte detaylar…

İtalyan basınında yer alan habere göre Napoli, Trabzonspor’un sezon başında Crystal Palace'tan kiraladığı ve performansıyla göz dolduran Sörloth’u kadrosuna katmak istiyor. 

Napoli'nin, Sörloth'u beklentileri karşılayamayan Arkadiusz Milik’in yerine transfer etmek istediği de belirtildi. 

Trabzonspor’un 2 sezon kiralık olarak kadrosunda bulundurduğu Norveçli yıldız, bu sezon 39 maçta 25 gol attı ve 7 asist yaptı.

Daha önce Manchester United ve Real Madrid'in de Sörloth ile ilgilendiği iddia edilmişti.

Real’e kimse hayır diyemez

Sörloth, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla, Avrupa devlerine yeşil ışık yakmıştı. Norveçli oyuncu her ne kadar önceliğinin Bordo-Mavili takım olduğunu söylese de “Real’e kimse hayır diyemez” şeklinde konuşmuştu.

Sörloth’un satın alma opsiyonu Trabzonspor’da mı, bonservis bedeli ne kadar?

Yıldız oyuncu sezon başında Crystal Palace'tan 2+2 yıllık anlaşmayla transfer edilmişti. İngiliz ekibine geçici transfer bedeli olarak iki yıl için toplam 750 bin euro ödeyeceği açıklanmıştı. Açıklamada futbolcunun 2020-21 sezonundaki resmi maçların %50'sine ilk 11'de başlaması halinde 6 milyon euro bonservis bedeli ile kesin transferinin gerçekleşeceği detayı da yer almıştı.

AJANSSPOR - DIŞ HABERLER

Senin için hazırladığımız haberler