Sörloth'un menajerinden transfer sözleri! Büyük plan...

20.04.2020 - 10:32 | Son Güncellenme: 20.04.2020 - 10:36

Trabzonspor forması giyen Alexander Sörloth'un menajerinden transfer konusunda açıklamalar geldi. Sörloth, Trabzonspor'dan ayrılacak mı? Hangi takımlardan transfer teklifi geldi? Yeni gelişmeler var...

Sörloth'un menajerinden transfer sözleri! Büyük plan...

Trabzonspor'da bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri üstüne çeken Alexander Sörloth'un geleceği merak konusu oldu. Sörloth, Trabzonspor'da kalacak mı? Real Madrid ve Sevilla Sörloth'u gerçekten istiyor mu? Futbolcunun menajeri transfer iddiaları için neler söylüyor? Detaylar ve gelişmeler haberde...

Sörloth'un menajerinden transfer açıklaması

AJANSSPOR

Norveçli futbolcu Alexander Sörloth'un menajeri Morten Wivestad, transfer iddiaları hakkında konuştu. Morten Wivestad, gelen teklifleri açıkladı.

Real Madrid ve Sevilla'dan teklif var mı?

Wivestad, Real Madrid haberlerine de değinerek, “Sörloth’a büyük bir ilgi var, bu doğru. Ama şu an için, Real Madrid ve Sevilla’dan herhangi bir resmi teklif olmadı” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un da Sörloth ile ilgili planı var

Ancak; Trabzonspor'un da Sörloth ile ilgili bir planı var. Bordo-mavili kulüp, sezon sonunda 5-6 futbolcuyla yollarını ayıracak ve Sörloth’un 6 milyon Euro satın alma bedeli için kaynak yaratmış olacak.

Trabzonspor, menfaatini düşünecek

Sörloth’un tüm haklarını almış olacak Trabzonspor, daha sonra kulübün menfaatlerini düşünerek bir satış gerçekleştirebilir.

Sörloth bu sezon kaç gol attı?

Trabzonspor’da 39 maçta 25 gole imza atan Sörloth 7 de asist yapan futbolcudan bordo-mavili yönetim gelir elde etmek istiyor. 

Senin için hazırladığımız haberler