"Sorumluluk almaktan çekinmem"

17.11.2020 - 08:26 | Son Güncellenme: 17.11.2020 - 08:37

Beşiktaş haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta yaşanan koronavirüs vakaları sonrası Josef de Souza'nın, Başakşehir maçında stoper bölgesinde oynaması gündemde. Brezilyalı oyuncu da sorumluluk almaktan çekinmeyeceğini söyledi. Ayrıca, "İzolasyon süresi 14'ten 10 güne düşürülsün" talebinin TFF tarafından reddedildiği öğrenildi. İşte detaylar...

"Sorumluluk almaktan çekinmem"

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ta yaşanan koronavirüs vakaları sonrası Brezilyalı oyuncu Josef de Souza'nın, Başakşehir maçında savunmada görev alması gündemde.

Josef de Souza, üzerine düşeni yapacağını söyledi

Sabah'ta yer alan habere göre; sekiz futbolcusu koronavirüse yakalanan Beşiktaş'ta dün yapılan testlerde yeni bir pozitif vakaya rastlanmadı. Bu durum krtik Medipol Başakşehir maçı öncesi teknik heyetin yüzünü bir nebze olsun güldürürken eksikler nedeniyle stoperde oynaması gündemde olan Josef de Souza, üzerine düşeni yapacağını söyledi.

"Elimden geleni yapmaya her zaman hazırım"

Kariyerinde daha önce birkaç kez bu mevkide görev alan Brezilyalı, "Benden ne istenirse bölge fark etmeden elimden geleni yapmaya her zaman hazırım. Önemli olan takımın başarısı ve bize verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirmek. Takımın zor zamanında üzerime düşen ekstra sorumluluğu alma konusunda hiçbir çekincem olmaz" şeklinde konuştu.

Süre talebi reddedildi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin, 8 futbolcularının koronavirüse yakalanması ve diğer takımlarda da vakaların artmasının ardından dile getirdiği "İzolasyon süresi 14'ten 10 güne düşürülsün" talebinin Türkiye Futbol Federasyonu tarafından reddedildiği öğrenildi. Mevcut uygulamanın aynen devam edeceği ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler