Lille - Paris Saint Germain: 1-7 (Maç Sonucu - Özet)

Akın Ungan
21.08.2022 - 23:45 | Son Güncellenme: 21.08.2022 - 23:53

Ligue 1'de Lille ile Paris Saint Germain karşılaştı. Bol gollü maçı PSG, 7-1 kazandı. PSG'nin golleri Mbappe, Messi Neymar ve Hakimi'den geldi. Lille'in tek golünü ise Bamba attı.

Lille - Paris Saint Germain: 1-7 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

Ligue 1'in 3. haftasında Lille ile Paris Saint Germain karşı karşıya geldi. Bol gollü karşılaşmayı konuk ekip Paris Saint Germain, 7-1 kazanmayı başardı. PSG'de sorunlu üçlü Mbappe, Messi ve Neymar gollerine devam ederken, Hakimi de takım arkadaşlarına eşlik etti.

PSG kayıpsız gidiyor

Geride kalan 3 haftada yoluna kayıpsız devam eden Paris Saint Germain, 9 puan ile Ligue 1'in zirvesinde yer aldı. Maçı 7-1 kaybeden Lille ise 4 puan ile 12. sırada bulundu.

İleri üçlü golleri paylaştı

Paris Saint Germain'in Montpelier'e karşı oynadığı maçta Kylian Mbappe'nin Neymar ile yaşadığı penaltı tartışması ve Messi'ye omuz attığı görüntüler akıllardayken, Lille deplasmanına çok iyi başlayan üçlü, golleri paylaştı. Maçta Mbappe 3 gol, Neymar 2 gol, Messi ise 1 gol kaydetti.

Messi ve Neymar, Mbappe'yi parlatmaya devam etti

PSG'nin genç yıldızı Mbappe'nin 2 golünde asisti yapan kişi Montpelier maçında tartıştığı Neymar olurken, henüz maçın ilk dakikasında attığı golde ise pası Messi'den aldı.

Senin için hazırladığımız haberler