Sosa ve Abdülkadir'den flaş açıklamalar

06.01.2019 - 14:30 | Son Güncellenme: 06.01.2019 - 17:30

Sosa ve Abdülkadir'den flaş açıklamalar

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un Arjantinli yıldızı Jose Sosa ile genç oyuncu Abdülkadir Ömür, Antalya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sosa ve Abdülkadir'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde; 

"Buraya oynamayacak olmasam bile sorumluluklarımı yerine getirmek için geldim. Takım arkadaşlarımın yanındayım. Abdülkadir ve diğer arkadaşlarımızın varlığı bizi mutlu ediyor. Gerçekten hocamız için de bu durum güzel bir şey. Ben de ileride böyle bir şey yaşamak isterim. Ben de tüm arkadaşlarımız gibi elimden geleni yapmaya çalışıyorum"

"Abdülkadir'in şu andaki durumundan dolayı ben de mutluyum. Çok dikkat edilmesi gereken bir konu var. Basınımız gelen tekliflerin Abdülkadir'e iletilmesi noktasında biraz daha dikkatli olabiliriz. Futbolda gün gün bakmanız gerekiyor. Sakatlığım konusunda tarih vermem mümkün değil. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En erken sürede döneceğim. Önce ya da sonra olarak nitelendirmek yanlış olur. Ben kaptan olmadan önce ve kaptan olduktan sonra sorumluluklarımı yerine getiriyordum. Bu durumu çok takip edemedim. Kendisi beni bilgilendirmişti"

"Güncel durumla ilgili bir bilgim yok. Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz konusuda olduğu gibi çok bir bilgim yok.  Benim doğal pozisyonum orta saha. Arkadaşlarımız şehri seviyor. Sosyal medya geçen yıl özellikle çok şey yazılmıştı. Çoğuna ben de inanamamıştım. Cevap vermek istedim. Çünkü beni tanıyan insanlar neyin ne olduğunu biliyorlardı. Sosyal medya insanların duygularını ve fikirlerini değiştirecek bir ortam. Ailemi düşünmek ve onların yanında olmak zorundayım"

"Hayalimizdi bu bizim. Burada altyapıdan arkadaşlarımızın olması mutluluk verici. Yusuf Ağabey ve Kamil Ağabey, bizlere ağabeylik yapıyor. Elimizden geleni yapacağız"

"Burak Ağabey ile ağabey-kardeş ilişkimiz vardı. Onun için hayırlısı oldu. Dışarıda ağabey-kardeş ilişkimiz devam eder. Hazırlıklarımız devam ediyor. Başakşehir maçından önce Balıkesirspor maçımız var. Balıkesirspor maçında iyi bir sonuç elde etmek istiyoruz. Kupada başarılı olmak istiyoruz. Biz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Trabzonspor'u izleyen herkese 'Bu takım zevk veriyor' dedirttik."

"Elimizden gelen hazırlığı yapacağız ve Başakşehir ve Balıkesirspor maçından mutlu ayrılacağız. Bence sezonun ilk yarısının en iyi golü Sosa'nın Fenerbahçe'ye attığı gol. Bizim tek amacımız Trabzonspor'u iyi yerlere getirebilmek. Ağabeylik yapmak benim haddime değil"

"Bu soru çok sıklıkla soruluyor. Beni ben yapan Trabzonspor'dur. Burada başarı elde etmeden Avrupa'ya gitmek istemiyorum. Avrupa hayalim var. Avrupa'ya gitmek istiyorum. Örnek aldığım kişi İniesta. Messi'ye benzetilmek gurur verici. Hayalim önce Trabzonspor'da başarılı olup, sonra da Avrupa'ya gitmek. Liverpool çok önemli bir kulüp. Tabii ki bu teklifler ve transfer görüşmeleri kulübümüzün konuşacağı şeyler. Bizim elimiz kolumuz bağlı; kulüp git derse gideriz, kal derse kalırız. Bu sezon ligde çok iyi gidiyoruz. Bakalım nasip"

"Taraftarımız da bize inanmaya başladı. Altyapıdan 4 tane oyuncumuzun 11'de olması taraftarımızı mutlu etti. Milli takımlarda 6-8-10 numara pozisyonlarında oynadım. Bizim mevki tercih etme şansımız yok. Nerede görev verilirse orada başarılı olmak istiyorum. Sağ kanatta kendimi rahat hissediyorum."

Senin için hazırladığımız haberler