Sosa'dan yeni sözleşme mesajı

09.01.2020 - 15:08 | Son Güncellenme: 09.01.2020 - 15:08

Trabzonspor'un kaptanı Jose Sosa, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sözleşme uzatma konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyleyen Sosa gelecek hedeflerinden de bahsetti.

Şampiyon olmak istediklerini vurgulayan Sosa, "İlk yarıda baktığınızda puan açısından çok yakındı takımlar birbirine. Daha önce söylediğim gibi ikinci yarı her zaman birinci yarıdan daha zor olur. Bizim arzu ettiğimiz yer zirveydi ama yine de uzak değiliz. Maçlardan galibiyet alarak şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

Sosa sözleşme uzatacak mı?

Görüşmelerin devam ettiğini belirten Arjantinli yıldız futbolcu, "Başkanımla sezon başında yaptığımız görüşmede de söylemiştim. Ben sadece takıma odaklanıyorum. Görüşmeleri menajerim yapıyor. Ben sadece sahaya odaklanmış durumdayım" ifadelerini kullandı.

Sosa'nın diğer açıklamaları ise şu şekilde:

Geldiğimde yaşadığım sorunlar futbolun dışarısındaki sorunlardı. Şehre adaptasyon konusunda sorun yaşamadım. Adapte olabilmek için hem dışarıdan hem içeriden yardıma ihtiyacınız var. Kulübün de size destek olması halinde sorun yaşanacağını sanmıyorum ben. Bir hayalimiz var. Bunu gerçekleştirmek istiyoruz. Ben de bu yüzden buradayım.

Futbolu ne zaman bırakacak?

İnsanlar böyle bir kulübün parçasını olarak görmek istiyorsa sizi buraya layık gördükleri içindir. Bu beni mutlu ediyor. Fizik olarak Tanrı'ya şükürler olsun kendimi iyi hissediyorum. Nereye kadar gideceğim konusunda bir karar almadım. Gittiği yere kadar devam edeceğim. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler