Sosyal medya hepsinin başını yaktı! İşte o tweetler...

10.01.2019 - 08:06 | Son Güncellenme: 10.01.2019 - 11:06

Sosyal medya hepsinin başını yaktı! İşte o tweetler...

Yıldız oyuncuların sosyal medya paylaşımları başlarına bela olmaya devam ediyor...

Birçok yıldız isim kişisel sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile takımlarından ayrılmak zorunda kaldı.

En son Serdar Aziz'le ilgili yaşananlar, sosyal medyanın doğru kullanılmaması halinde ne tür sorunlar doğurduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Serdar Aziz'in eşi Tuğçe Aziz'in Instagram hesabından yaptığı paylaşım, yıldız oyuncuyu Sarı-Kırmızı takımla ayrılma noktasına getirdi.

Galatasaray'ın Sivasspor'la oynadığı müsabakada mide rahatsızlığı nedeniyle kadroda yer almayan Serdar Aziz, ertesi gün Maldivler'e tatile gitti.

Serdar Aziz'in eşi Tuğçe Aziz'in tatil paylaşımının ardından Fatih Terim tecrübeli oyuncu ile ipleri kopardı.

En son Serdar Aziz'le gündeme gelen sosyal medya kaynaklı sorunlar ilk değil...

İşte paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken futbolcular...

Hollandalı oyuncu Gregory van der Wiel, Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce 2009 yılında yaptığı bir paylaşım ve sonrasındaki olaylarla gündeme gelmişti.

Van Der Wiel

Ajax forması giydiği dönemde van der Wiel, bir maçta beyin sarsıntısı geçirmişti.

 

Hollandalı oyuncu, geçirdiği sakatlık nedeniyle milli takımının Avustralya'daki kampında yer alamayacaktı.

 

Beyin sarsıntısı sonrası van der Wiel, ünlü rap yıldızı Lil Wayne'in konserine gidip bu kareyi de sosyal medya üzerinden paylaşıyor.

Yaptığı paylaşım, o zaman milli takımın başındaki Bert van Marwijk'in pek hoşuna gitmezken olay, basının da gündemine oturdu.

Gregory van der Wiel'in konser için fit olduğu ama milli takım için olmadığı şeklinde eleştiriler yapıldı.

 

Joleon Lescott

Bir dönem adı Beşiktaş ile de anılan Joleon Lescott, Aston Villa forması giydiği 2016'da kendisinin de kötü performans sergilediği ve takım olarak kaybettikleri Liverpool maçının ardından attığı tweet ile büyük tepki gördü.

 

Lescott maçın hemen ardından kendi arabasının fotoğrafını paylaştı ve bu fotoğraf taraftarlardan büyük tepki gördü.

İngiliz milli oyuncu, sonra yaptığı açıklamada bunun hata sonucunda gerçekleştiğini belirtti.

 

Kaka

Twitter üzerinden attığı bir mesaj nedeniyle takım içinde kısa süreli sıkıntı yaşayan yıldızlardan biri de Kaka'ydı.

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde Lyon ile oynadığı son 16'daki kritik maçta Real'in o dönemki hocası Manuel Pellegrini, oyun içinde Kaka-Raul değişikliğine gitmişti.

Bu değişiklik sonrası Kaka'nın Twitter hesabından "Korkak bir antrenör, dikkati kendi yetersizliğinden farklı bir yöne çekmek için bir oyuncuyu değiştirir" mesajı atıldı.

 

Olay sonrası Kaka ve yıldız oyuncunun hesabından tweet attığından şüphelenilen eşi Carolina Celico sıkıntı yaşarken, Celico, eşinin Twitter hesabından o gün paylaşım yapmadığını şahitleri olduğunu belirterek basına açıklamak zorunda kaldı.

Daha sonra iletinin Kaka'nın sosyal medya yöneticisi Diogo Kotscho tarafından atıldığı ortaya çıktı.

Olay sonrası açıklama yapan Kotscho, "Bundan sonra sadece yemek tarifleriyle ilgili yorum yapacağım" dedi.

 

Darren Bent

Darren Bent, Tottenham'ın önemli yıldızlarından biri olduğu dönemde kulüp başkanı Daniel Levy'i hedef alan Twitter paylaşımlarıyla gündem oldu ve ağır şekilde cezalandırıldı.

Crouch'un Tottenham'a imza atması sonrası Darren Bent, takımdan ayrılmaya hazırlanıyordu. Fakat yıldız oyuncu, Sunderland'e gitmek isterken uzayan transfer sürecine tepki gösterdi.

Crouch'un Tottenham'a imza atması sonrası Darren Bent, takımdan ayrılmaya hazırlanıyordu. Fakat yıldız oyuncu, Sunderland'e gitmek isterken uzayan transfer sürecine tepki gösterdi.

Crouch transferi sonrası Bent'in bonservisinden para kazanmayı hedefleyen Tottenham Başkanı Daniel Levy, Sunderland'den daha iyi teklifler sunan Hull City ve Stoke City ile görüşmeler halindeydi.

 

Bent, yaşanan sürecin ardından "Hull City'e gitmek istiyor muyum? Hayır. Stoke City'e gitmek istiyor muyum? Hayır. Sunderland'e gitmek istiyor muyum? Evet. " yazdığı iletide kulüp başkanı Daniel Levy'e de küfürlü ve ağır bir ifadeyle takındığı tavırdan vazgeçmesini söyledi.

 

Başkanı eleştiren üst üste tweetler sonrası Darren Bent, hesabını kapattı. Sayfaya ulaşılmasa da Tottenham, olayın üstüne gitti ve hesabın Bent'e ait olduğu doğrulatıldı.

Başkanı eleştiren üst üste tweetler sonrası Darren Bent, hesabını kapattı. Sayfaya ulaşılmasa da Tottenham, olayın üstüne gitti ve hesabın Bent'e ait olduğu doğrulatıldı.

Darren Bent; olay sonrası bir eşya değil insan olduklarını belirtip, hata yaptığını kabul edip, özür dilese de kulüp tarafından 80,000 sterlin ile cezalandırıldı.

 

Wojciech Szczesny

Wojciech Szczesny, Arsenal'de oynadığı dönemde Aaron Ramsey hakkında attığı tweet ile olay yaratmıştı.

Szczesny, Ramsey'in golf oynarken çekilen fotoğrafına "Kaba bir arkadaş olmak istemem ama bu fotoğrafta tecavüzcüye benziyorsun" yazdı.

 

Ramsey, bu iletiye "Hepimiz senin gibi iyi bir moda anlayışına sahip değiliz" şeklinde cevap verirken daha sonra Szczesny, sosyal medya paylaşımları nedeniyle kulüpten üye aldı ve özür diledi.

 

Jack Wilshere

Jack Wilshere, Arsenal kadrosunda yer aldığı dönemde attığı bir tweet nedeniyle başını derde sokmuştu.

Olympiacos maçında Wilshere'in takım arkadaşı Frimpong, maç içinde tehlikeli bir pozisyonda topu yan ağlara atınca Wilshere de "Frimmy neredeyse bana para kazandırıyordu" şeklinde tweet attı.

Kendi arkadaşına bahis yaptığı düşünülen Wilshere, bu yasak durum nedeniyle suçlandı ve UEFA tarafından soruşturma sürecine alındı. (Fanatik)

 

Senin için hazırladığımız haberler