Sosyal medya sallandı! Erman Toroğlu'nun yeni imajı olay oldu: "Yaprak Dökümü'ndeki..."
Editör: Özgür Koç
Son Güncelleme /
Futbol yorumcusu, eski hakem Erman Toroğlu'nun yeni imajı sosyal medyada gündem oldu. Detaylar haberimizde...

Son 5 Haber

Trabzonspor, Suudi Arabistan'da mutsuz olan isim için devrede!

Paul Pogba'nın sözleşmesi feshedildi

Erzurumspor'a Galatasaray maçı öncesi müjde

Diego Carlos'a yeni bir talip çıktı!

Trabzonspor - Ferencvaros maçı ne zaman, saat taçta, hangi kanalda? Mohamed Salah, ilk 11'de oynayacak mı? (Muhtemel 11'ler)
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Süper Lig'in başlamasıyla karşılaşmaları yorumlamak için ekranlara dönen ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu'nun yeni imajı sosyal medyada gündem oldu.
Sezonun ilk maçı olan Galatasaray - Hatayspor karşılaşmasını Ekol TV ekranlarından yorumlayan Toroğlu, saçlarındaki değişiklik ve kendinden beklenmeyen tarzıyla sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu..

Erman Toroğlu Galatasaray - Hatayspor maçını yorumlarken sarı kırmızılı takımın yıldızı Barış Alper Yılmaz'la ilgili "Barış Alper'e bakıyorum, saçlarını değiştirmiş benim gibi. Icardi'ye benzetmiş saçları, ikisinin de topu birbirine benzemeye başladı. Yani üzüm üzüme baka baka kararır."

Dizi karakterlerine benzettiler
Öte yandan sosyal medya kullanıcıları Erman Toroğlu'nu bu yeni imajıyla bazı dizi karakterlerine benzetti. Kimileri Toroğlu için Yaprak Dökümü'ndeki "Hayriye"ye benzemiş derken kimileri ise Selena dizisindeki "Yüce Honos"a benzediğini dile getirdi.

Fenerbahçe maçında ise imajı yine değiştirdi
Erman Toroğlu, dün akşam ise Ekol TV ekranında Fenerahçe maçını yorumlarken imajında yine değişiklik yaparak saçlarını topladığı görüldü.
