Sosyal medyada gündem oldu, Daum'dan Fenerbahçe yanıtı geldi!

02.07.2021 - 09:11 | Son Güncellenme: 02.07.2021 - 11:15

Fenerbahçe taraftarlarının sosyal medya üzerinden geri dön çağrısı yaptığı Christoph Daum'dan açıklama geldi. Alman teknik adam topu yönetime attı. İşte detaylar...

Sosyal medyada gündem oldu, Daum'dan Fenerbahçe yanıtı geldi!

AJANSSPOR-HABER 

Fenerbahçe'de gözler teknik direktör konusuna çevrildi. Gündeme birçok isim gelirken, sarı-lacivertliler sezon açılışını teknik direktörü olmadan yaptı. Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Christoph Daum, teknik direktör konusunda yeni bir açıklama yaptı.

Daum sosyal medyada gündem oldu

Teknik direktör konusunda resmi açıklamanın gecikmesinin ardından bazı Fenerbahçe taraftarları sosyal medyada Daum hakkında mesajlar paylaştı ve Alman çalıştırıcı sosyal medyada gündem oldu. Taraftarlar Daum'a 'geri dön' çağrısı yaparken Daum'dan açıklama geldi.

"Ali Koç en doğru kararı verecektir"

Akşam'a konuşan Daum, "Fenerbahçe taraftarının benim hakkımda bu kadar çok olumlu konuşması benim için bir onur. Fenerbahçe harika taraftarlara sahip seçkin bir kulüp. Başkan Ali Koç ve tüm yönetim kurulu üyeleri kulübün başarısı için büyük destek veriyor. Tüm Fenerbahçe ailesine gelecek için en iyisini diliyorum. Teknik direktör konusunda Ali Koç'un en doğru kararı vereceğine eminim" dedi. 

Daha önce paylaşımlar yapmıştı 

Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut'un koltuğunun sallandığı dönemlerde Daum kendisine ait sosyal medya hesaplarından Türkiye'yi çok sevdiği yönünde paylaşımlar yapmıştı. Daum daha sonra yaptığı açıklamada ise Fenerbahçe ile temas kurmadığını ifade etmişti.

Fenerbahçe ile şampiyonluklar yaşadı

Alman teknik adam, 2003-2006 ve 2009-2010 yılları arasında toplan 4 sezon Fenerbahçe’yi çalıştırırken 2 şampiyonluk elde etti. Alman teknik adam Daum, Köln, Stuttgart, Beşiktaş, Bayer Leverkusen, Avusturya Wien, Fenerbahçe, Frankfurt, Brugge ve Bursaspor'da teknik direktörlük yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler