Sosyal medyada linç yiyen TRT spikeri programı bıraktı

16.01.2021 - 23:53 | Son Güncellenme: 16.01.2021 - 23:59

Geçtiğimiz günlerde TRT Spor spikeri Cansu Canbaz'nın Erdoğan Arıkan'a yönelttiği Mesut Özil sorusu, sosyal medyada Canbaz'ı hedef alan bir linç kampanyasına dönüştü. Bunun üzerine TRT Spor ekranlarında yayınlanan 'Spor Artı' programı spikeri Cansu Canbaz, sosyal medyadan ayrılık mesajı yayınladı. İşte detaylar...

Sosyal medyada linç yiyen TRT spikeri programı bıraktı

AJANSSPOR - HABER

TRT Spor ekranlarında yayınlanan 'Spor Artı' programında spor spikeri Cansu Canbaz'ın Erdoğan Arıkan'a yönelttiği Mesut Özil sorusu hala sıcaklığını koruyor. TRT spikeri Cansu Canbaz'ın 'Mesut Özil, Türkiye'ye geldiğinde Türk Milli Takımında oynayabilecek mi?' sorusu sosyal medya adeta bir linç kampanyasına dönüştü.

Sosyal medyada yapılan yorumlara artık dayanamanadığını ifade eden genç spiker Cansu Canbaz, TRT Spor'da yayımlanan 'Spor Artı' programından bir süreliğine ayrıldığını açıkladı.

"Beni en çok bu lince ailemin de dahil edilmesi üzdü"

Cansu Canbaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Bir sevdam daha vardı o da spordu.TRT Spor ikinci evim oldu ve iyikilerimin de her zaman arasında. Yöneticilerimin desteğiyle 2 senedir her gün kendimi geliştirerek ve çok çalışarak bu zamana kadar geldim. Önce TRT Türk’te dış haberlerde editöryal katkıda bulundum.Sonra  elime mikrofon alarak TRT Haber’de diplomasi muhabiri olarak kariyerime devam ettim ve yaklaşık 7 yıl boyunca da büyük bir iş aşkıyla  tüm olayları yerinden aktardım. Bu nedenle yöneticilerimden bir süreliğine Spor Artı programından affımı istedim. Anlayacağınızı ümit ediyorum. Bu zamana kadar anlayış gösteren ve desteklerini esirgemeyen izleyicilerimize çok teşekkür ederim. Beni en çok bu lince ailemin de dahil edilmesi üzdü ve ellbetteki sevgili kurumum da.Hem de hiç hak etmediği halde. Benim üzerimden kurumumun linç edilmesine ve haksız yere eleştirilmesine artık gönlüm razı değil." ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

TRT Spor ekranlarında yayınlanan 'Spor Artı' programında Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferi konuşulduğu sırada, Almanya'nın Mesut Özil'i milli takımda oynamaya ikna etmeye çalıştığını söyleyen TRT spor spikeri Cansu Canbaz, "Özil zaten Türkiye'ye geldiğinde, A Milli takımda oynayacak" dedi.

Canbaz'ın bir futbolcunun herhangi bir milli takımda oynaması için o ülkenin vatandaşı olması gerekliliğini bilmediğini fark eden Erdoğan Arıkan ise "Yok biz oynatamayacağız" diyerek düzeltmede bulunmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler