Sosyal medyada Yılmaz Vural talebi

12.12.2020 - 22:00 | Son Güncellenme: 12.12.2020 - 22:06

Fenerbahçe, kendi sahasında Malatyaspor'a 3-0 yenilmesinin ardından geçtiğimiz günlerde ikinci defa koronavirüse yakalanan ve yoğum bakıma alındıktan sonra normal odaya çıkan Yılmaz Vural gündeme geldi. Fenerbahçeli taraftarlar tecrübeli hocayı takımının başında görmek istiyor. Erol Bulut'un istifa etmesini istemeye başladılar. Erol Bulut istifa mı etti ve Yılmaz Vural mı geliyor gibi aramalar sürüyor. Yılmaz Vural'ın sağlık durumu nasıl ve en son hangi takımı çalıştırdı? İşte tüm detaylar...

Sosyal medyada Yılmaz Vural talebi

Süper Lig’de Fenerbahçe’nin sahasında Yeni Malatyaspor’a kötü oynayarak yenilmesi sonrası sosyal medyada Yılmaz Vural gündem oldu.Teknik direktör Erol Bulut’tan umudu kesen bazı taraftarlar koronavirüs tedavisi gören Yılmaz Vural’ın takımın başına getirilmesi gerektiğini savundu.

İşte Fenerbahçeli taraftarların o paylaşımı...

Yılmaz Vural'ın sağlık durumu nasıl?

İstanbul’da koronavirüs tedavisi gören tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural, sevenlerinin duaları sayesinde yaşama tutunduğunu söyledi.

 

Maske, hijyen ve sosyal mesafe kuralları başta olmak üzere Sağlık Bakanlığı’nın vurguladığı tüm tedbirlere sıkı bir şekilde uyulması gerektiğini belirten 67 yaşındaki teknik adam, "Başta Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayip Erdoğan beyefendiye, tüm siyasi parti liderlerine, kulüp başkanlarına ve futbolun hem içinde olan hem de olmadan bana destek veren, dualarıyla destek olan özel insanlara teşekkür ediyorum. Yaşamam için ettikleri dualar benim yaşama tutunmamı sağladı" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler