Joshua Cavallo: Futbolcuyum ve eşcinselim!

İsa Kethüda
27.10.2021 - 13:31 | Son Güncellenme: 28.10.2021 - 00:21

Avustralya ekibi Adelaide United takımında forma giyen 21 yaşındaki futbolcu Joshua Cavallo, sosyal medyadan yaptığı açıklamada eşcinsel olduğunu duyurdu.

Joshua Cavallo: Futbolcuyum ve eşcinselim!

AJANSSPOR HABER

Avustralya takımlarından Adelaide United takımında forma giyen 21 yaşındaki futbolcu Joshua Cavallo, sosyal medyadan yaptığı açıklamada eşcinsel olduğunu açıkladı. Cavollo, üst düzey liglerde aktif olarak futbol oynayan ve eşcinsel olduğunu açıklayan ilk futbolcu oldu.

"Konuşmaya hazırım"

Cavallo, mesajında "Hayatımda nihayet rahatça söyleyebileceğim kişisel bir şey hakkında konuşmaya hazırım" diyerek başladı.

"Ben bir futbolcuyum ve eşcinselim"

"Ben bir futbolcuyum ve eşcinselim" diyen Cavallo,  elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmaktan yorulduğunu ve 'bu ikili hayatı' yaşamanın çok yorucu olduğunu söyledi.

"Tek isteğim eşit muamele görmek"

Avusturalyalı oyuncu, "Küçük bir çocukken kurduğum hayalime ulaşmak için her zaman kendimi saklamak zorunda kaldım. Tek yapmak istediğim futbol oynamak ve eşit muamele görmek.  Hayatımda bu noktaya gelmek için zorlu bir yolculuktu, ancak bu gerçeği açıklama kararımdan sonra daha mutlu olamazdım" dedi.

2 asistle oynuyor

A League'de bu sezon 26 karşılaşmaya çıkan 21 yaşındaki futbolcu Joshua Cavallo, 2 asistle oynuyor

Senin için hazırladığımız haberler