Sosyal medyadan Ümit Öztürk'e tepki yağıyor!

10.02.2019 - 23:52 | Son Güncellenme: 10.02.2019 - 23:52

Sosyal medyadan Ümit Öztürk'e tepki yağıyor!

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor arasında müsabakaya hakem Ümit Öztürk'ün kararları damga vurdu.

 

Penaltı kararı doğru mu?

Maçın 20 dakikasında Mbaye Diagne'nin ara pasına hareketlenen Onyekuru, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerde kaldı. Hakem Ümit Öztürk beyaz noktayı göstererek penaltı çaldı.

 

Bordo-Mavili taraftarlar pozisyonda ofsayt olduğunu ve Onyekuru'nun kendini yere bıraktığını iddia ederek karara tepki gösterdi.

 

Mbaye Diagne atılmalı mıydı?

Maçın başında elle oynadığı için sarı kart gören Diagne'nin ikinci yarının sonlarına doğru arkadan yaptığı sert faule kart çıkmaması tartışma yarattı.

Ayrıca sosyal medyada Diagne'nin penaltı beklediği bir pozisyonda kendisini yere attığı ve Senegalli oyuncunun bu pozisyonda 2. sarı kartı görerek atılması gerektiği iddia edildi.

 

Fenerbahçelilerden büyük tepki

Galatasaray'ın yıldız ismi Yuto Nagatomo'nun hakem kararına gösterdiği tepki de Fenerbahçelileri ayağa kaldırdı.

Sarı-Lacivertli taraftarlar Soldado'nun Kayserispor maçında atıldığı pozisyonu hatırlatarak, Japon futbolcunun da İspanyol golcü ile aynı ifadeleri kullandığını öne sürdü.

 

Ümit Öztürk'ün kart raporu

Galatasaray-Trabzonspor maçının hakemi Ümit Öztürk, 4 sarı-kırmızılılar, 1 de bordo-mavililere olmak üzere toplam 5 kez sarı kartına başvurdu.

 

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçında hakem Ümit Öztürk düdük çaldı.

Öztürk, 90 dakika boyunca toplam 5 kez kart gösterdi. Denizli bölgesi hakemi, 4 kez sarı-kırmızılı futbolculara, 1 kez de bordo-mavili takımının oyuncu için sarı kartına başvurdu.

 

Ümit Öztürk, İstanbul ekibinde Linnes, Belhanda, Donk ve Diagne’ye Karadeniz temsilcisinde de Arda’ya sarı kart çıkardı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler