Fatih Karagümrük, Matias Dituro'yu Transfer Etti

Akın Ungan
20.07.2023 - 21:12 | Son Güncellenme: 20.07.2023 - 21:44

Fatih Karagümrük, Şili Ligi temsilcisi Catolica'da forma giyen kaleci Matias Dituro'yu transfer etti. Dituro, 3 yıl önce sosyal medya gündemine gelmişti.

Fatih Karagümrük, Matias Dituro'yu Transfer Etti

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Fatih Karagümrük, transfer çalışmalarına devam ediyor. İstanbul temsilcisi kaleye bir takviyede bulundu.

Dituro, Karagümrük'te

Fatih Karagümrük, Şili Ligi ekiplerinden Catolica'da forma giyen file bekçisi Matias Dituro'yu kadrosuna kattı. Kulüp, yeni transferi resmen duyurdu.

Kulüp resmen açıkladı

Fatih Karagümrük'ten yapılan açıklamada, "Arjantinli file bekçisi Matías Dituro'yu 2 yıllığına kadromuza kattık. Kendisine ailemize hoş geldin der, yeni sezonda başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Sosyal medyada gündem oldu! Atılan telefonu aldı ve...
Habere Git

3 yıl önce sosyal medya gündemine geldi

Matias Dituro, yaklaşık 3 yıl önce bir maçta yaptığı hareket ile sosyal medya gündemine geldi. 2020 yılında Şili Premier Lig'de Colo Colo ile oynanan maçta gündem oldu.

Cep telefonunu aldı ve konuştu

Skorun 2-0 olmasıyla öfkelenen ev sahibi takım taraftarları, yabancı madde atmaya başladı. Atılan yabancı maddeler arasında cep telefonunun da olması dikkat çekerken, CD Universidad Catolica kalecisi Matias Dituro atılan o cep telefonunu aldı ve konuşuyor gibi yaptı. O anlar sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Senin için hazırladığımız haberler