Son Dakika | Acun Ilıcalı'nın Hull City'si Yeni Teknik Direktör ile Anlaştı!

Akın Ungan
27.01.2022 - 22:30 | Son Güncellenme: 28.01.2022 - 02:48

Son dakika haberi | Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City, yeni teknik direktörünü açıkladı. Hull City'nin teknik direktörü kim oldu? İşte detaylar...

Son Dakika | Acun Ilıcalı'nın Hull City'si Yeni Teknik Direktör ile Anlaştı!

Ünlü TV yapımcısı Acun Ilıcalı'nın satın aldığı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, yeni teknik direktörünü buldu. Kulüp, sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklama yaptı.

Hull City'nin yeni teknik direktörü kim oldu?

Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı olarak bilinen, önceki dönemlerde Kayserispor, Kasımpaşa ve Trabzonspor gibi Türk takımlarını da çalıştıran Shota Arvaladze ile 2,5 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. Konu ile ilgili, İngiliz kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Hull City, Shota Arveladze'nin iki buçuk yıllık sözleşmeyle, kulübün yeni baş antrenörü olarak atandığını duyurmaktan mutluluk duyuyor. Hoşgeldin Shota!" ifadeleri kullanıldı.

Shota Arvaladze'nin kariyeri

2008/09 sezonunda Hollada'nın AZ Alkmar takımında yardımcı antrenör olarak, antrenörlük kariyerine adım atan Shota Arvaladze, 2010/11 sezonunda Kayserispor'da göreve gelerek, Türkiye macerasını başlattı. Kasımpaşa ve Trabzonspor'u da çalıştıran başarılı teknik adam, M. Tel Aviv ve son olarak Pakhtakor takımlarını yönetti.

En son Özbekistan Ligi'nde Pakhtakor takımını çalıştıran Shota, kulübü ile 125 maça çıktı. Geride kalan maçların 91'inde galip gelen teknik direktör, 18'inde berabere, 16'sında ise mağlup oldu. Shota, Pakhtakor'un başında 2,33 puan ortalaması tutturarak, başarı yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler