Şota: "Fenerbahçe'yi kimse istemez"

05.05.2017 - 13:05 | Son Güncellenme: 05.05.2017 - 13:05

Şota: "Fenerbahçe'yi kimse istemez"

AJANSSPOR ÖZEL- Trabzonspor Eski Teknik Direktörü Şota, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Şota, "Trabzonspor'da yönetim; hem hocanın hem oyuncuların arkasında durdu. Fenerbahçe'yi kimse istemez. Onur ile yaşadığım diyalog geçmişte kaldı. Eto'o mu, Vanger Love mı? deseler Ibrahimoviç derim. Tweente Enes için doğru tercih" ifadelerini kullandı.

'Önemli olan sabır'

"Trabzonspor'u ilk yarı ve ikinci yarı olarak ayırmıyorum. Çünkü söylediğimiz şeyler değişmiyor. Bence önemli olan Trabzonspor'a sabır gösterilmesi ve destek olunması. Sabır verilirse sonuç geliyor. Benim için önemli olan sabır göstermek daha sonra zaten başarı geliyor"

'Usta, Yanal'ın arkasında durdu'

"Muharrem Usta ve yönetimi dışarıdan gördüğüm kadarıyla bir dönem kötü olsalar bile hem Ersun Yanal'ın hem takımdaki oyuncuların arkasında durdu, ücret konusunda sıkıntı yaşatmadı. Bu dik duruş sağlandıktan sonra zaten sonuç geliyor. Bundan sonra futbolcularda rahatlık ve öz güven görüyoruz. Ücretini alınca futbolcu işine odaklanıyor ve paramı ne zaman alacağım diye düşünmüyor, gazeteler "Kim alacaklı, kim davalı" yazmıyor..."

'Onur Kıvrak ile sorun yaşamadım'

"Trabzonspor'da teknik direktör olarak görev yaparken, Onur Kıvrak ile sorun yaşamadım. O olaydan sonra 3-4 ay daha Onur ile çalıştım. Oradaki diyalog yanlış anlaşıldı. Onur beni, ben de Onur'u tanıyorum. Ben Onur ve arkadaşlarına başarılar diliyorum. Onlar başarılı olunca Trabzonspor başarılı oluyor"

'Fenerbahçe'yi kimse istemez'

"Beşiktaş Fenerbahçe maçını anlatmaya gerek yok. Derbiler çok değişik maçlar. Futbolcular bu maçlar için değişik konsantre oluyor. İlk 4 içerisinde olamayan Fenerbahçe'yi kimse istemez ve kabullenemez. Beşiktaş için çok önemli bir maç. Başakşehir içinde aynı şey geçerli. Antalyaspor'da Avrupa kupalarını düşünüyor. Başakşehir'in en büyük artısı oyun planı rakibe göre değişmiyor"

'Vagner mi? Eto'o mu? sorusuna ilginç cevap'

"Vagner Love ile Eto'o attığı gollerle kalitesini gösteriyor. Eto'o ve Vagner'in performansı belli. Rıza Çalımbay hocadan sonra Antalyaspor çok farklı. Vagner'in oynadığı takım biraz zayıf olarak göze çarpsa da Vagner takımını taşıyor. Vagner ve Eto'o arasında tercih yapsam Ibrahimoviç derim"

'Enes Ünal'ın tercihi doğru'

"Hollanda Ligi'nde Twente takımını takip edemiyorum. Feyenoord ve Ajax'ı takip ediyorum. Avrupa kalitesi olan oyuncular için Hollanda Ligi güzel bir basamak. Twente gençleri dikkat çeken bir takım. Enes Ünal'ın Twente tercihi bence doğru tercih"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler