Southampton, Mislav Orsic'i Transfer Etti

Ali Bozkurt
06.01.2023 - 22:33 | Son Güncellenme: 06.01.2023 - 22:46

Premier Lig ekiplerinden Southampton, hücuma transfer katkısı yaptı. İngiliz ekibi Dinamo Zagreb'den Mislav Orsic'i kadrosuna dahil etti. Detaylar...

Southampton, Mislav Orsic'i Transfer Etti

AJANSSPOR HABER

Premier Lig ekibi Southampton, hücum bölgesine transfer yaptı. İngiliz ekibi Dinamo Zagreb'den golcü oyuncu Mislav Orsic'i transfer ettiğini duyurdu. Ligde sonuncu sırada olan Southampton, gol sorununu Hırvat oyuncusuyla kapatmaya çalıştı.

Southampton, Dinamo Zagreb forması giyen Mislav Orsic'i transfer ettiğini açıkladı. 30 yaşındaki golcü  oyuncu 2025 yılına kadar İngiliz ekibi forması giyecek. 

İngiliz ekibi Hırvat oyuncusu 30 Haziran 2025'e kadar sözleşme imzalandığı açıkladı. Hırvat oyuncu için Southampton, 6 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödedi. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın yıldızı Premier Lig ekibinin radarında
Habere Git

Mislav Orsic bu sezon Dinamo Zagreb formasını 27 karşılaşmaya çıktı. Tecrübeli futbolcu oynadığı 27 maçta 13 gol atarken 8 asist yapma başarısı gösterdi.  

Hırvat oyuncu Mislav Orsic'in güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor. Hücumcu  2018 yılında Ulsan Hyundai takımında 1 milyon euro bedelle transfer olmuştu.

Southampton küme mücadelesinde

Premier Lig ekiplerinden Southampton, ligde sonuncu sırada yer alıyor. 18 karşılaşmada 3 galibiyet alırken 3 beraberlik ve 12 mağlubiyet alarak 12 puan topladılar. Premier Lig'de ise 20. sırada yer alıyorlar.

İlgini Çekebilir
Liverpool Premier Lig'e hızlı döndü!
Habere Git

Orsic, yeni kulübüne imza atmasının ardından, "Burada olduğum için çok mutluyum. Hazırım, motive oldum ve takımın hedeflerine ulaşmasına yardımcı olacağımı umuyorum." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler