Southampton'dan sürpriz Paul Onuachu açıklaması: "O bir canavar!"

11.08.2024 - 17:36 | Son Güncellenme: 11.08.2024 - 17:47

İngiltere Championship takımlarından Southampton teknik direktörü Russell Martin, Trabzonspor'un gündemindeki Paul Onuachu hakkında flaş açıklamalar yaptı.

Southampton'dan sürpriz Paul Onuachu açıklaması: "O bir canavar!"

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Championship ekiplerinden Southampton teknik direktörü Russell Martin, Trabzonspor'un yeniden kadrosuna katmak istediği Paul Onuachu hakkında açıklamalarda bulundu.

Farklı bir Onuachu

Southampton Teknik Direktörü Russell Martin, Paul Onuachu'nun sürpriz bir şekilde sahalara geri dönmesinin ardından forvet oyuncusu için "geçen sezondan farklı bir Paul" ifadelerini kullandı.

Southampton ile 1 yıl sonra sahaya çıktı

30 yaşındaki Nijeryalı forvet, Ağustos 2023'te Gillingham'a karşı alınan 3-1'lik EFL Kupası yenilgisinden bu yana Southampton formasıyla ilk kez sahaya çıktı.

"Gerçekten çok iyi eğitim aldı"

Daily Echo'ya konuşan Martin, "Paul Onuachu bence o bizim sahip olduğumuzdan farklı. Gerçekten çok iyi eğitim aldı. Geçen sezon karşılaştığım Paul'dan farklı bir Paul, bunu özgüven açısından söyleyebilirim. Sanırım son sezon öncesi çoğu kişi için çok zordu. Premier Lig'de şansları olmamıştı veya Ocak ayında gelip bunu pek iyi karşılayamamışlardı.

"Onuachu'dan yararlanmaya çalışacağız"

Bu yaz bambaşka bir canavar olacak ve burada olduğu sürece, tıpkı Kyle Walker-Peters gibi ondan yararlanmaya çalışacağız" dedi.

Trabzonspor'un teklifi reddedildi

Saints, transfer dönemi kapanmadan önce Onuachu'yu satmak istiyor ancak Trabzonspor'dan sadece 5 milyon sterlinlik bir teklif geldi ve bu teklif reddedildi.

Trabzonspor performansı

Başarılı forvet, 2023-2024 sezonunda Trabzonspor'da kiralık olarak forma giydiği 25 karşılaşmada 17 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Onuachu'nun İngiliz kulübü ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler