Fenerbahçe Beko'da koç Dimitris Itoudis, Partizan yenilgisi sonrası konuştu

23.12.2022 - 00:30 | Son Güncellenme: 23.12.2022 - 00:39

EuroLeague'de sahasında Partizan’a 72-73 mağlup olarak ligdeki 5. yenilgisini alan Fenerbahçe Beko'da koç Dimitris Itoudis maç sonu değerlendirmede bulundu.

Fenerbahçe Beko'da koç Dimitris Itoudis, Partizan yenilgisi sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

THY EuroLeagu'in 15. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, sahasında Sırbistan ekibi Partizan'ı konuk etti. Fenerbahçe Beko ile Partizan arasında oynanan mücadelede kazanan taraf 73-72'lik skorla konuk ekip Partizan oldu.

Karşılaşma sonrası ligdeki 5. yenilgisini alan Fenerbahçe Beko'da koç Dimitris Itoudis, açıklamalarda bulundu.

"Farklı bir maç olabilirdi"

Ülker ve Spor Etkinlik Salonu'nda maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Dimitris Itoudis, galibiyetinden dolayı Partizan'ı tebrik ettiğini belirterek, "Farklı bir maç olabilirdi. Konuşulacak çok detay var. Pozisyonların videosunu izledik ama bu konu hakkında konuşamıyorum. Tekrar birlikte olup galibiyetlere geri dönmemiz gerekiyor. Willbekin aramıza döndüğü için mutluyuz." dedi.

Bir gazetecinin, üst üste alınan mağlubiyetleri neye bağladığı ve taraftarın takıma oyun kurucu alınması gerektiği yönündeki görüşlerine katılıp katılmadığı sorusuna Yunan koç, şu cevabı verdi:

İlgini Çekebilir
Obra Fenerbahçe'yi üzdü!
Habere Git

"Gözümüz kulağımız açık"

"Taraftarın işin içinde olması, ilgili olması güzel. Onlara güveniyoruz. Tabii ki Fenerbahçe en iyisinin arayışındadır ve arıyoruz da. Gözümüz kulağımız açık. Kaybettiğimiz maçlar var. Hatta çirkin şekilde kaybettiğimiz maçlar oldu.

"Aslında söyleyeceğim çok şey var"

Toplamda 40 sayı atabilen 2 önemli oyuncumuz eksikti (Wilbekin ve Motley). Willbekin döndü, bu maçta iyi oynadı, yüzde yüz hazır değildi, zamana ihtiyacı var. Bu maçta 3 çeyrek iyi oynadık. Aslında söyleyeceğim çok şey var ama söyleyemiyorum. İzlediğimiz videolardan gördük."

"Çok iyi bir pasörümüz sahadaydı"

Rakibin güçlü yönlerini vurgulayan Itoudis, "Açıkçası son hücumda oynadığımız seti kötü başlattığımızı düşünmüyorum. Partizan’ın tüm perdelerde adam değişeceğinin farkındaydık, ayrıca Nick Calathes gibi çok iyi bir pasörümüz sahadaydı." dedi.

İlgini Çekebilir
Zeljko Obradovic: "Fenerbahçe doğru yolda ilerliyor"
Habere Git

"Sonuç alamadık"

Karşılaşmada planlarına sadık kaldıklarını dile getiren Itoudis, "Eğer top Devin Booker veya Scottie Wilbekin ikilisinden birine ulaşmış olsaydı güzel bir sonuç alabilirdik. Partizan’da James Nunnally‘nin çabası, top kaybı yapmamıza neden oldu. Bir maçta son hücum her zaman en önemlisidir. Açıkçası planımız ve uygulamamız gayet iyiydi ama sonuç alamadık.” dedi.

Fenerbahçe Beko-Partizan maçı çeyrekleri

  1. çeyrek: 19-16
  2. çeyrek: 37-33
  3. çeyrek: 57-51
  4. çeyrek: 72-73
Senin için hazırladığımız haberler