İtalya'da Leaonardo Bonucci Soyunma Odası Görüntüleri İçin Özür Diledi

29.03.2022 - 16:20 | Son Güncellenme: 29.03.2022 - 16:31

İtalya'nın Kuzey Makedonya'ya elendiği Dünya Kupası maçından sorna Palermo, soyunma odasındaki çirkin görüntüleri paylaştı. Bonucci, Türkiye maçı öncesi özür diledi.

İtalya'da Leaonardo Bonucci Soyunma Odası Görüntüleri İçin Özür Diledi

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off Yarı Final mücadelesinde Kuzey Makedonya ile kendi evinde karşı karşıya gelen İtalya Milli Takımı, 90+2'de kalesinde gördüğü gol ile maçtan 1-0 mağlup ayrılmıştı. Yenilginin ardından Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'na veda eden İtalya'nın soyunma odasındaki çirkin görüntüleri ortaya çıktı.

Palermo Kulubü paylaştı

Renzo Barbera Stadyumu'nda oynanan maçın ardından İtalya Milli Takımı, stattan ayrılırken arkasında çirkin bir görüntü bıraktı. Soyunma odasındaki dağınıklığın ve bırakılan çöplerin videosunu kaydeden Palermo Kulübü yetkilileri, görüntüleri sosyal medyadan paylaştı.

Özür diledi

İtalya Milli Takımı kaptanlarından Leonardo Bonucci, Palermo'nun paylaştığı görüntülerin ardından Türkiye maçı öncesi konuştu. 34 yaşındaki tecrübeli stoper özür diledi.

"Hayal kırıklığına uğramıştık"

Bonucci, "Büyük bir hataydı. Bundan sonra daha dikkatli olacağız. Hayal kırıklığına uğramıştık ve bu tür detayların fark yaratacağını düşünemedik. Özür dileriz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler