Sözeri: 'Bugün her şeye rağmen puan da alabilirdik'

23.12.2017 - 17:47 | Son Güncellenme: 23.12.2017 - 17:47

TFF 1. Lig'in 17. haftasında Çaykur Rizespor'a sahasında 2-1 yenilen Gazişehir Gaziantep'in teknik direktörü Erkan Sözeri, oynadıkları futbolla galibiyeti hak etmediklerini söyledi.

Sözeri, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmanın başında kötü oynadıklarını ancak sonra toparladıklarını kaydetti.

Golü yedikten sonra iyi oynamaya başladıklarına değinen Sözeri, şu ifadeleri kullandı.

"İyi mücadele ettik, sadece çok iyi oynadığımız söylenemez. Neden? Çünkü bizim bir oyun şablonumuz var, nokta oyuncularımızın sakatlığı bu oyunda etkili oldu. 4-5 tane böyle ilk 11 oyuncusu olmayınca maalesef oyununuzun kalitesi düşüyor. Bu oynamayan oyuncular için bir fırsattı tabii. Ama ne kadar doğru değerlendirdiler. Buna bakacağız. Devre arası hamle yapacaktık zaten ancak bu gösterdi ki bu hamle kaçınılmaz oldu. Hedefe oynayacaksanız oyunu daha çok forse eden oyuncularla oynamanız gerekir. Bu ağırlığı kaldıracak oyuncularla oynamalısınız. Bu hamleleri de yapacağız. Zaten yönetimimizle paylaşıyoruz ama bugün her şeye rağmen puan da alabilirdik. Bir ara galip gelebileceğimiz pozisyon da bulduk. Ama bu oyunumuzla çok da galibiyeti hak ettiğimizi düşünmüyorum açıkçası."

Senin için hazırladığımız haberler