Sözeri: "Bugün üzgünüz, kazanmayı hak etmiştik ama..."

14.10.2017 - 23:15 | Son Güncellenme: 14.10.2017 - 23:15

TFF 1. Lig'de sahasında Akın Çorap Giresunspor ile 1-1 berabere kalan Gazişehir Gaziantep'in teknik direktörü Erkan Sözeri, bugün üzüldüklerini ancak ileriye dönük umutlarının olduğunu söyledi.

Sözeri, maçın ardından düzenlen basın toplantısında, maçı kazanmayı çok istediklerini ancak bunun mümkün olmadığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Fiziksel dokunuşlar yaptık. Maçın geneline baktığımız zaman rakibe hiç pozisyon vermedik. Yediğimiz gol, frikikten geldi. Çok net pozisyonlar yakaladık ancak atamadık. Oyuncularımı kutluyorum. Bugün üzgünüz, kazanmayı hak etmiştik, ancak mutluyuz ileriye dönük umutlarımız arttı."

Sözeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TFF 1. Lig'de takımın başında yer aldığı ilk maçta Akın Çorap Giresunspor ile 1-1 berabere kaldıklarını hatırlattı.

Maçta kazanma adına doğru hamleler yaptıklarını ifade eden Sözeri, bunu sonuca yansıtamadıklarını dile getirdi.

Bir an önce çıkışa geçmek istediklerini anlatan Sözeri, şöyle konuştu:

"Bu maçla beraber çıkışa geçmek istiyorduk. Ama başarılı olamadık. 1 puanla sahadan ayrıldık ama bizi mutlu eden bazı şeyler yaşandı. Mesela çok net goller atabileceğimiz pozisyonlar oluştururken, rakibe de çok fırsat vermedik. Sadece firikikten gol yedik. Maçın skoru bizi mutlu etmese de kazanma arzusu bizi gelecek adına sevindirdi. Biz bu kazanma arzumuzu devam ettirebilirsek galibiyetler elde edebiliriz. O yüzden daha fazla çalışıp 0

Senin için hazırladığımız haberler