Sözleşme süresinde anlaşamadılar! Beşiktaş'ta pürüz...

17.08.2020 - 12:23 | Son Güncellenme: 17.08.2020 - 12:23

Beşiktaş, altyapı sorumlusu Mehmet Ekşi ile kaç yıllık sözleşme imzalayacak? Deneyimli futbol adamının görev süresi kaç yıl olacak? İşte detaylar...

Sözleşme süresinde anlaşamadılar! Beşiktaş'ta pürüz...

Erdal CÖMERT-AJANSSPOR

Beşiktaş yönetiminin altyapının başına geçireceğini aylar öncesinden açıkladığı Mehmet Ekşi'de pürüz çıktı. 12 Ağustos'tan sonra kulüpte çalışmaya başlaması beklenen tecrübeli futbol adamı ile kontrat süresinde anlaşma sağlanamadığı için henüz resmi imzalar atılmış değil.

Ekşi, altyapıdan oyuncu çıkartabilmek için kendisine uzun bir zaman gerektiğini belirterek, 5 yıllık kontrat talep etti. Siyah beyazlı yönetimin teklifiyse 3 yıllık oldu.

Yıllık ücrette de anlaşılamadı

Kontrat süresinin yanı sıra Mehmet Ekşi'nin ücret konusunda da yönetimin teklif ettiği bedelden daha yüksek bir talepte bulundu.

Mali olarak zor bir dönemden geçen ve geleceğe yönelik olarak büyük bir öz kaynak hamlesi başlatmak isteyen Ahmet Nur Çebi yönetimi, kulübün efsanenleri arasına girmiş Mehmet Ekşi'nin ücret konusundaki talepleri karşısında şaşkınlık yaşadı.

6 yıl altyapıda çalışmıştı

1982'de 15 yıl sonra şampiyonluk yaşayan Beşiktaş kadrosunda yer alan ve siyah beyazlılarda kaptanlık bandını da takan 67 yaşındaki futbol adamı 2002-2008 arasında altyapı koordinatörlüğü yaptı. Ekşi bu süreçte zaman zaman A takım teknik direktörlerinin istifası nedeniyle kulübede baş sorumlu olarak da yer almıştı.

Ekşi, halihazırda Türkye Futbol Federasyonu (TFF) bünyesinde çalışıyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler