Sözleşme uzatacak mı derken, Dorukhan 'Evimdeyim' dedi

21.11.2020 - 22:53 | Son Güncellenme: 21.11.2020 - 23:03

Son dakika transfer haberleri... 'Beşiktaş Dorukhan Toköz ile sözleşme yenileyecek mi' sorusu siyah - beyazlı taraftarın merak konusu olurken, 24 yaşındaki oyuncudan flaş bir paylaşım geldi. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da Dorukhan'ı transfer etmek istediği biliniyorken, Dorukhan, Süper Lig'de kazanılan Gençlerbirliği maçı sonrası Instagram hesabından bir hikaye paylaştı. İşte Dorukhan'ın paylaşımı

Sözleşme uzatacak mı derken, Dorukhan 'Evimdeyim' dedi

Sezon sonunda Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan Dorukhan Toköz transfer gündeminin bir numaralı ismi olmaya devam ederken, genç oyuncudan flaş bir paylaşım geldi.

Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş’ın Vodafone Park’ta 3-2 kazandığı Medipol Başakşehir maçı sonrası Dorukhan, Instagram hesabından 'Evimdeyim' paylaşımı yaptı. 

24 yaşındaki futbolcunun adı Fenerbahçe ile ciddi şekilde anılırken, Galatasaray’ın da Dorukhan’a ilgisi olduğu öne sürülmüştü. 

İşte Dorukhan Toköz’ün yaptığı paylaşım:

Beşiktaş ile sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Dorukhan Toköz, hala siyah beyazlı takım ile sözleşmesini uzatmadı. Bir ödül töreninin ardından Fenerbahçeli Ozan Tufan ile röportaj veren Toköz, Emre Belözoğlu ile ilgili olarak ''Biz Ozan ile her akşam beraberiz. Beraber yaptığımız aynı aktiviteler var. Onlarda da beraberiz. Emre Abi de arada kızıyor bunu yaptığımız için'' demişti.

Derbide cezalı duruma düştü

Başakşehir maçının 67. dakikasında sarı kart gören Dorukhan Toköz, sınırda olduğu için cezalı duruma düştü.

24 yaşındaki oyuncu, gelecek hafta Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler