"Sözleşmemi 2 yıl daha uzattım"

09.07.2020 - 16:03 | Son Güncellenme: 09.07.2020 - 16:06

"Sözleşmemi 2 yıl daha uzattım"

Altay'ın başarılı sol beki Özgür Özkaya, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Özgür Özkaya, Altay'da mı kalacak? Play-off şansını nasıl değerlendirdi? Beşiktaşlı Rıdvan için neler söyledi?

"Sözleşmemi 2 yıl daha uzattım"

Altay'ın son haftalardaki çıkışını ve Play-off şansını değerlendiren Özgür Özkaya, kariyeriyle de ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Özkaya, "10 haftadır mağlup olmayan bir Altay takımı var. Oynadığımız oyun insanların hoşuna gidiyor ve olumlu yorumlar alıyoruz. Rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz ve kendi maçlarımıza odaklanacağız. Erzurumspor maçını kazanmak istiyoruz. Umarım sezon sonunda gülen taraf biz oluruz. İlk 8 sıradaki çoğu takıma üstünlük kurduk ancak aşağıdaki takımlarla oynadığımız maçlarda puanlar kaybettik. Altay'ı hak ettiği Süper Lig'e taşımak için elimizden geleni yapacağız. Yalçın Hoca geldikten sonra rakiplere göre oynamaya başladık. Her hafta farklı bir macerayla sahaya çıkıyoruz. Sahada bunun meyvelerini almaya başladık. Maddi anlamda bizden güçlü takımlara karşı sahada üstünlük kurduk. Şampiyon olacağımızdan bir şüphem yok. Bundan eminim ve arkadaşlarıma güveniyorum. Rakiplerimizin de zor maçları var. Onlardan gelen kötü sonuçlar bizleri mutlu edecek. Kalan 2 haftayı en iyi şekilde kapatıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Sözleşmemi 2 yıl daha uzattım. Bunun da bilgisini vermek istiyorum" şeklinde konuştu.

Ülkemizde yabancı hayranlığı var!

Beşiktaş altyapısından yetişmiş bir sol bek olarak Rıdvan Yılmaz'ı değerlendiren Özgür Özkaya, "Ben de Beşiktaş altyapısından yetiştim. Rıdvan'ı izliyorum. Rıdvan'ı çok başarılı buluyorum. Çok büyük bir camiada oynuyor ve umarım uzun yıllar Beşiktaş forması giyer. Türk futbolunun önemli bir isim kazandığını düşünüyorum. Yeni isimler ön plana çıkmaya başladı. Ülkemizde maalesef yabancı hayranlığı var ancak böyle kardeşlerimiz neler yapabileceklerini gösteriyor" dedi.

Cenk, çok yetenekli bir oyuncu!

Son olarak adı büyük kulüplerle de geçen takım arkadaşı Cenk Özkaçar için konuşan Özgür Özkaya, "Cenk çok düzgün bir kardeşimiz. Performansını daha da arttırması gerekiyor. Çıkan haberlerden sonra daha da motivasyonu yükseliyor. Çok yetenekli, uzun boylu ve solak bir oyuncu. Umarım iyi yerlere gider. Oynadığı zamanlarda bize çok katkı sağlıyor. Eğer şans bulursa büyük takımlarda başarılı olacaktır. Transfer olacak mı bilmiyorum ancak şans bulursa kimseyi mahçup etmeyecektir" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler