Sözleşmesi bitmişti! Sırbistan, Guidetti'nin yerini hemen doldurdu

07.08.2024 - 14:23 | Son Güncellenme: 07.08.2024 - 16:04

Voleybol haberleri. Sırbistan A Milli Kadın Voleybol Takımı ile olan sözleşmesi sona eren Giovanni Guidetti'nin yerine gelecek isim ortaya çıktı. Detaylar.

Sözleşmesi bitmişti! Sırbistan, Guidetti'nin yerini hemen doldurdu

AJANSSPOR-HABER

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları çeyrek finalinde İtalya'ya 3-0 yenilerek organizasyona veda eden Sırbistan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda başantrenör Giovanni Guidetti, sözleşmesinin sona erdiğini açıklamıştı. İtalyan çalıştırıcının yerine gelecek isim belli oldu. İşte detaylar.

Sırbistan'ın yeni koçu Stefan Antiga

Sport Klub sitesinde yer alan habere göre; Sırbistan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yeni başantrenörü, Fransa milli takımının eski oyuncusu Stefan Antiga olacak.

"Suçlayacak birine ihtiyacınız varsa beni alın"

Sırbistan A Milli Kadın Voleybol Takımı başantrenörü Giovanni Guidetti, İtalya yenilgisi sonrası şunları söylemişti: "Bu son maçın, bu oyuncu grubunun Sırbistan için yaptıklarını ortadan kaldırmasını istemiyorum. Umarım hepiniz kızmak istiyorsanız bana kızmalısınız. Kızmayın onlara çünkü Sırbistan'a birçok kupa, madalya ve başarı kazandırdılar. Son 15-20 yılda ülkede voleybolun çıtasını yükselttiler. Suçlayacak birine ihtiyacınız varsa beni alın çünkü onlar inanılmaz şeyler yaptılar.

İlgini Çekebilir
Giovanni Guidetti: Sanırım bu benim son maçımdı
Habere Git

"İletişim, konuşma, planlama yoktu"

Sözleşmem bitti, tüm yaz boyunca federasyondan kişilerle sadece 3 dakika konuştum. Sanırım bu benim son maçımdı. Bilmiyorum. Tüm yaz sadece üç dakika. Biraz WhatsApp üzerinden ama yüz yüze - üç dakika. Yani ihtiyacım olan her şey vardı, program, profesyonel kadro... Ama iletişim, konuşma, planlama yoktu... Muhtemelen hepimiz bu madalyayı kazanmayı umuyorduk. Ve bu olmadı."

Federasyon iddiaları yalanladı

Öte yandan Sırbistan Voleybol Federasyonu, bazı medya kuruluşlarında Sırp kadın milli takımına yeni bir teknik direktörün seçildiği ve Giovani Guidetti'nin görevden alındığı yönündeki haberleri yalanladı.

Senin için hazırladığımız haberler