Antalyaspor, Luiz Adriano'nun Sözleşmesini Feshetti! Brezilya Yolcusu

Akın Ungan
21.02.2023 - 20:13 | Son Güncellenme: 21.02.2023 - 20:23

Antalyaspor ile Luiz Adriano, sezon sonunda tamamlanacak sözleşmenin feshi için anlaştı. Brezilyalı futbolcu Internacional'e transfer olacak. Detaylar...

Antalyaspor, Luiz Adriano'nun Sözleşmesini Feshetti! Brezilya Yolcusu

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Antalyaspor’un geçen sezonun devre arasında Palmeiras’tan transfer ettiği Luiz Adriano ile yollar ayrıldı. Bir süredir sözleşme feshi için görüşme yapan taraflar, orta yolu buldu.

Sözleşmesi feshedildi, Internacional'e gidiyor

Luiz Adriano'nun sezon sonunda tamamlanacak sözleşmesi feshedildi. Brezilyalı futbolcunun Internacional’e olan transferi de bu hafta içerisinde resmiyet kazanacak.

Cumartesi maça çıkabilir

Brezilya Serie A’da lider Palmeiras’ın 8 puan gerisinde ikinci basamakta bulunan Internacional’e imza atması beklenen Luiz Adriano, cumartesi günü ilk resmi maçına çıkabilir. Lisansı Aimore ile oynanacak maça yetiştirilmeye çalışılacak 35 yaşındaki futbolcu, teknik direktör Mano Menezes’in şans vermesi halinde forma giyebilecek. 

İlgini Çekebilir
Sakaryaspor'dan sağ kanat transferi! Adana'dan geldi
Habere Git

Maaşı gündem oldu

Internacional ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllık sözleşme imzalaması beklenen Luiz Adriano’nun alacağı maaş da Brezilya’da gündem oldu.

Brezilya medyasında çıkan haberlere göre, aylık 250 bin Real (yaklaşık 45 bin Euro) kazanacak Adriano, bir maçta oynadığı her 45 dakika için de 25 bin Real alacak. Golcü futbolcu, Antalyaspor’dan ise yıllık 1 milyon Euro kazanıyordu.

16 sene sonra Internacional forması giyecek

Futbola Internacional alt yapısında başlayan Luiz Adriano, 2007 yılında Brezilya ekibinden Ukrayna’nın Shakthar Donetsk takımına transfer oldu. Golcü futbolcu, resmi sözleşmeye imza atmasıyla birlikte tam 16 yıl sonra evine geri dönmüş olacak.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Beşiktaş - Antalyaspor maçında 19 futbolcu yok!
Habere Git

Geçen sezon öne çıktı

Luiz Adriano’nun Antalyaspor kariyeri ise inişli çıkışı geçti. Geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde yaşanan çıkışta büyük katkısı olan Luiz Adriano, bu sezon ise bekleneni veremedi.

Kırmızı-Beyazlılarla toplamda 38 maça çıkan Brezilyalı, 8 gol ve 4 asist üretti. Luiz Adriano bu sezon ise Süper Lig’de çıktığı 19 maçta 2 gol ve 1 asist kaydetti. Türkiye Kupası’nda da 3 maça çıkan Brezilyalı, 2 gol ve 1 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler