Beşiktaş'ta Kaleci Ersin Destanoğlu'nun Sözleşmesi Yenilendi

Akın Ungan
01.10.2022 - 16:06 | Son Güncellenme: 01.10.2022 - 18:03

Beşiktaş'ta yeni kontrat imzalamakta geciken ve bu nedenle yedek bırakıldığı iddia edilen kaleci Ersin Destanoğlu, sözleşmesini yeniledi. İşte detaylar.

Beşiktaş'ta Kaleci Ersin Destanoğlu'nun Sözleşmesi Yenilendi

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Beşiktaş, kalecisi Ersin Destanoğlu ile yaşadığı sözleşme krizini çözdü. Geçtiğimiz dönemde yedek soyunması kontrat konusuna bağlanan ve yeni sözleşmeye imza atmadığı için oynatılmadığı iddia edilen file bekçisi Beşiktaş'la nikah tazeledi.

Kulüp açıkladı

Ersin Destanoğlu ile sözleşme yenilendiğini Beşiktaş Kulübü duyurdu. Yapılan açıklamada "Kulübümüz; Futbol Akademimizden yetişen, 2019-20 sezonundan bu yana Futbol A Takımımızın kalesini koruyan ve bu süre zarfında Beşiktaşımızın kazandığı Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonluklarında pay sahibi olan genç kalecimiz Ersin Destanoğlu ile yeni sözleşme imzaladı." ifadeleri yer aldı.

Duyurunun devam eden bölümünde ise "Asbaşkanımız Emre Kocadağ ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz ve Sportif Direktörümüz Ceyhun Kazancı, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya geldikleri Ersin Destanoğlu’na yeni dönemde şanlı formamızla başarılar dilediler." denildi.

2 maç yedek kaldı

Sözleşmesinin sonuna gelen Ersin Destanoğlu'nun yeni kontrata atacağı imza gecikti. Bu durum Siyah-Beyazlı kulüp ile anlaşma konusunda pürüzlerin oluştuğunu düşündürdü. Genç file bekçisinin MKE Ankaragücü ile Medipol Başakşehir maçlarında kaleyi Emre Bilgin'e devretmesi, Ahmet Nur Çebi yönetimi tarafından yedek bırakıldığı iddialarını doğurdu.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı, Sergen Yalçın ile yine ortak mı olacak? Flaş gelişme
Habere Git

Hatalarıyla gündem oldu

Sezon başından beri 7 maçta 10 gole engel olamayan Siyah-Beyazlılar'da kaleci performansları tartışılmaya başladı. Son olarak 2-2 berabere biten İstanbulspor mücadelesinde Ersin'in kalesinde gördüğü 2 gol genç file bekçisinin hatalarıyla gündeme gelmesine neden oldu.

Senin için hazırladığımız haberler