Sözleşmesi otomatik uzamıştı! FIFA’ya gidiyor

İsa Kethüda
13.06.2024 - 10:37 | Son Güncellenme: 13.06.2024 - 11:00

Transfer tahtasını henüz açamayan Antalyaspor’da opsiyonu otomatik olarak devreye girerek sözleşmesi 1 yıl uzayan Sam Larsson ayrılığın eşiğine geldi. Maaşların düzenli ödenmemesinden şikayetçi olan İsveçli futbolcunun takımdan ayrılma olasılığı doğdu.

Sözleşmesi otomatik uzamıştı! FIFA’ya gidiyor

KORAY GEÇGEL – AJANSSPOR

Ocak ayından bu yana transfer tahtası kapalı olan Antalyaspor’da 24 Haziran’da başlayacak transfer sezonu öncesinde henüz somut adım atılamadı. 8 futbolcusunun sözleşmesi sona eren Kırmızı-Beyazlılarda kadroda önemli bir değişikliğe gidilmesi beklenirken, sözleşmesi 1 yıl otomatik olarak uzayan Sam Larsson’un da ayrılığı gündeme geldi.

Sözleşmesi otomatik uzadı

2022-2023 sezonu öncesinde Kırmızı-Beyazlılarla 2+1 yıllık sözleşme imzalayan ve 25 maç oynadığı için 1 yıllık opsiyonu otomatik olarak devreye giren 31 yaşındaki futbolcu, maaş ödemelerinin düzenli yapılamamasından dolayı kazan kaldırdı. Akdeniz ekibinin ekonomik durumundan rahatsız olan Larsson’un 1 Temmuz’da başlaması beklenen sezon başı kamp çalışmalarında yer alıp almayacağı henüz netlik kazanmadı

FIFA’ya gidiyor

Halen geçtiğimiz sezonun maaş alacaklarını tam olarak tahsil edemeyen Larsson’un durumu FIFA’ya bildirdiği de gelen haberler arasında yer aldı. Ödeme için Kırmızı-Beyazlılara 15 günlük süre verilirken, bu süre içerisinde ödeme yapılamaması halinde başarılı futbolcu, kulübüyle yollarını ayırabilecek.

8 futbolcunun sözleşmesi tamamlandı

Antalyaspor’da Sam Larsson’un ayrılığı gündeme gelirken 8 futbolcuyla da yapılan sözleşmelerin sonuna gelindi. Satın alma opsiyonuyla kiralanan, ancak bonservisleri alınmayan Adam Buksa ve Dario Saric ile birlikte Helton Leite, Ömer Toprak, Naldo, Ufuk Akyol, Dario Saric, Deni Milosevic, Adam Buksa ve Britt Assombalonga’nın Antalyaspor ile olan sözleşmeleri sona erdi. 

Senin için hazırladığımız haberler