Galatasaray'a transferde sürpriz öneri: Grzegorz Krychowia

23.06.2022 - 08:43 | Son Güncellenme: 23.06.2022 - 12:20

Teknik direktör Okan Buruk'u resmen açıklayan Galatasaray'da gözler transfere çevrilirken, menajerlerden sürpriz bir transfer önerisi geldi. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'a transferde sürpriz öneri: Grzegorz Krychowia

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Sarı kırmızılı takımda seçimi kazanan Dursun Özbek ve yönetimi mazbatalarını alır almaz kolları sıvamıştı. İlk olarak Sportif Direktör Sensibile ile yollarını ayıran Aslan'da Cenk Ergün futbol direktörlüğü görevine getirildi. Domenec Torrent ve ekibinin de sözleşmeleri feshedilirken, dün gece yarısı teknik direktör Okan Buruk'un adı KAP bildirildi.

Sarı kırmızılı takımda futbol takımındaki idari yapılandırmanın ardından gözler transfere çevrildi. Daha önce yaptığı transfer çalışmalarını yeni teknik direktörü Okan Buruk'a sunacak olan yönetim Buruk'un da istekleri doğrultusunda transfere yön vererek hızlıca imzaları attırmaya başlayacak.

Sürpriz transfer önerisi

Rus haber sitesi Metaratings'te yer alan habere göre, Galatasaray'a menajerler tarafından Krasnodar'ın Polonyalı futbolcu Grzegorz Krychowiak örenildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Okan Buruk'u KAP'a bildirdi
Habere Git

Tek engel maaşı

Haberde, 32 yaşındaki futbolcunun Krasnodar'da kazandığı 3.5 milyon Euro'luk yıllık ücretinin transferin olumlu sonuçlanmasına engel olabileceği öne sürüldü. Galatasaray'da yeni bir teknik direktörün göreve gelmesinin ardından sarı-kırmızılıların Krychowiak ile ilgili kararını vereceği iddia edildi.

Bir sezonda iki takımda oynadı

Güncel piyasa değeri 8 milyon Euro olan Krychowiak, ön libero, merkez orta saha ve stoper bölgelerinde forma giyebiliyor.

Kariyerinde Bordeaux, Reims, Nantes, Sevilla, PSG, West Bromwich, Lokomotiv Moskova, AEK Atina ve Krasnodar formalarını giyen tecrübeli oyuncu, sezonun ilk yarısında Krasnodar ile 15 maça çıkarken 5 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Polonyalı futbolcu sezonun ikinci yarısında ise AEK'da 9 kaça çıktı ve 2 gol, 2 assitlik katkı verdi. 

 

Grzegorz Krychowia Polonya Milli Takımı'nın formasını da 91 kez terletirken, 5 kez rakip fileleri havalndırıp, 6 gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler