Sparta Prag resmi açıklamayı yaptı! Semih Kaya...

13.07.2020 - 16:51 | Son Güncellenme: 13.07.2020 - 16:53

Çekya Ligi ekiplerinden Sparta Prag, tecrübeli defans oyuncusu Semih Kaya'nın geleceğiyle ilgili resmi açıklamayı yaptı. Semih Kaya, Galatasaray'a transfer olacak mı?

Sparta Prag resmi açıklamayı yaptı! Semih Kaya...

AJANSSPOR-HABER

Çekya Ligi takımlarından Sparta Prag'da forma giyen Semih Kaya'nın geleceğiyle ilgili resmi açıklama geldi. Semih Kaya, Sparta Prag'dan ayrıldı. Kulüp bu konuda alınan kararı resmi olarak açıkladı. Semih Kaya, Galatasaray'a transfer olacak mı?

Prag ekibi, Semih Kaya'ya kariyerinde başarı diledi

Sparta Prag kulübü, resmi internet sitesi aracılığıyla ayrılığı resmi olarak duyurdu. Açıklamada Semih Kaya'nın Sparta Prag döneminden bilgiler verilirken, futbolcuya bir sonraki kulübünde başarılı dileğinde bulunuldu. Öte yandan Georges Mandjeck ile de yolların ayrıldığı bilgisi paylaşıldı.

Galatasaray'ın stratejisine uygun bir isim

Gelecek sezon kadrosuna düşük maliyetli futbolcuları katmayı düşünen Galatasaray, bonservisi elinde olan futbolcuları kadroya katmak istiyor. Semih Kaya da sarı-kırmızılıların, mali darlık sebebiyle düşündüğü transfer stratejisine uyan isimlerden. 

Semih Kaya, Galatasaray'da kaç şampiyonluk kazandı?

Galatasaray'da 2018-19 sezonunun ikinci yarısında da kiralık olarak forma giyen Semih Kaya, bu sezon Prag ekibinde 12 maçta 2 gole imza attı. Semih, Galatasaray'da 4 şampiyonluk yaşamıştı. 

Galatasaray'a transfer olmaya sıcak bakıyor

Semih Kaya, Galatasaray'a dönmeye sıcak bakıyor. 29 yaşındaki futbolcu, yönetime Galatasaray ile para konuşmayacağını ve boş kağıda imza atacağının mesajını vermişti. 

Senin için hazırladığımız haberler