Sparta Prag'tan Galatasaray taraftarına flaş yanıt!

23.02.2024 - 15:13 | Son Güncellenme: 23.02.2024 - 16:00

UEFA Avrupa Ligi'nde Liverpool ile eşleşen Sparta Prag, resmi sosyal medya hesabından Galatasaray taraftarına flaş bir yanıt verdi. İşte tüm detaylar.

Sparta Prag'tan Galatasaray taraftarına flaş yanıt!

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu'nda Sparta Prag ile eşleşen Galatasaray, 3-2 kazandığı ilk maçın ardından rövanşta 4-1 kaybederek Avrupa'ya veda etti. Son 16 turuna yükselen Çekya temsilcisi bu turda İngiliz dev Liverpool ile eşleşti.

Sparta Prag'tan Galatasaray taraftarına cevap

İsviçre'nin Nyon kentinde düzenlenen UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu kura çekimi organizasyonunda rakibi belli olan Sparta Prag, son 16'da Liverpool ile eşleştiklerini taraftarlarına duyurdu. Resmi X (Twitter) hesabından yapılan açıklama kısa sürede çok sayıda etkileşim aldı.

Sparta Prag, resmi X hesabından yaptığı duyuruya Galatasaraylılar da yorumlarda bulundu. Çekya takımı, bir Galatasaray taraftarının yaptığı yoruma cevap verdi.

İlgini Çekebilir
Konferans Ligi'nde kuralar çekildi! İşte Fenerbahçe'nin rakibi
Habere Git

Taraftar: "Liverpool 7-0 Sparta Prag"

Galatasaray taraftarı, Livepool - Sparta Prag eşleşmesine skor tahmininde bulundu. Taraftar, Sparta Prag'ın eşleşme duyurusunun altına "Liverpool 7-0 Sparta Prag" yorumunu yazdı.

Sparta Prag: "Liverpool - Galatas... Ah bekle"

Sparta Prag ise Galatasaray taraftarına flaş bir yanıt verdi. Çekya ekibi, "Liverpool - Galatas... Ah bekle" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler