Spartak Moskova, Beşiktaş'ın kapısını Larin için çaldı! Bonservis bedeli...

17.06.2021 - 16:18 | Son Güncellenme: 17.06.2021 - 16:26

Spartak Moskova Larin transferi için teklifini Beşiktaş'a iletti. Spartak Moskova Larin için ne kadar teklif etti, Beşiktaş ne kadar bonservis istedi?

Spartak Moskova, Beşiktaş'ın kapısını Larin için çaldı! Bonservis bedeli...

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz sezonki performansıyla Beşiktaş’ın çifte kupasında büyük pay sahibi olan Cyle Larin’e Rusya’dan teklif var. Spartak Moskova, Larin’i transfer etmek için siyah - beyazlılara teklifini iletti.  

 

Spartak Moskova'dan Larin'e transfer teklifi

Skorer’in haberine göre devre arasında da İngiliz ekiplerinin radarındaki Cyle Larin, Rusya Premier Lig ekibi Spartak Moskova’dan teklif aldı. Spartak Moskova, Kanadalı golcü için Beşiktaş’a 10 milyon Euro önerdi. 

Larin'in bonservis bedeli ne kadar?

Daha önce Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Larin için en az 10 milyon Euro bonservis bedeli belirlediklerini söylemişti ancak bu bedel arttı. Beşiktaş'ın 26 yaşındaki futbolcu için 12-15 milyon Euro arasında bonservis istediği öğrenildi. 

Beşiktaş, Larin'in sözleşmesini uzatmak istiyor

Öte yandan Beşiktaş, Larin için istediği miktarda teklifi alamazsa golcü oyuncunun sözleşmesini uzatacak. Siyah - beyazlılar,  Larin’in gelecek sezon bitecek olan sözleşmesini 2024’e kadar uzatmanın planlarını yapıyor.

Geçen sezon kendisini buldu

Kiralık gittiği Belçika'da Zulte Waregem formasıyla 33 maçta 9 gol atıp 5 de asist yapan Larin geçen sezon başında tekrar Beşiktaş'a döndü. Kanadalı oyuncu geçen sezon ligde 19 gol 5 asistlik performans sergilerken, tüm kulvarlar hesaba katıldığında ise 45 maçta 23 gol 5 asiste ulaştı.

Senin için hazırladığımız haberler