Spiker, Ghezzal'in golü için maske çıkardı!

11.04.2021 - 22:33 | Son Güncellenme: 11.04.2021 - 22:36

Yayıncı kuruluş spikeri Özkan Öztürki, Beşiktaş'ta oynayan Rachid Ghezzal'ın Erzurumspor'a attığı golü anlattı. Spiker, gol için maske çıkarttırdı.

Spiker, Ghezzal'in golü için maske çıkardı!

AJANSSPOR-HABER 

Beşiktaş forması giyen Rachid Ghezzal, 4-2 kazandıkları Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında jeneriklik bir gol attı. Golcü futbolcunun attığı nefis golü, yayıncı kuruluşta maçı anlatan spiker Özkan Öztürk dikkati çeken bir cümleyle anlattı. Detaylar haberde...

"Bu gole maske çıkarılır, maske"

Özkan Öztürk, Rachid Ghezzal'ın attığı gol sonrasında, "Bu gole maske çıkarılır, maske!" ifadelerini kullandı. Ayrıca Öztürk daha sonra, "Bu gole maske çıkarılır dedik, maskelerimizi geri takalım. Maskeye ve kurallara dikkat edelim" şeklinde bir cümle kurdu.

Jüri üyeliği de yaptı

Yakın zamanda beIN Sports'ta 'Kolaysa Anlat' adındaki yarışma programında jüri üyesi de olan Özkan Öztürk, daha önce BEST FM'de spor müdürü olarak görev yapmış ve daha sonra yayıncı kuruluşa transfer olmuştu.

İlker Yasin ve Ümit Aktan'ı anımsattı

EURO 96 Elemeleri'nde İsviçre ile Türkiye arasında oynanan maçta atılan gol sonrasında spiker İlker Yasin, "Bu gole şapka çıkaracaksınız" demişti. Yine benzer bir ifadeyi bir başka usta spiker Ümit Aktan da kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler