Sponsorluk anlaşmasına Albayrak damga vurdu: "Gaza geleceğiz"

22.09.2020 - 14:06 | Son Güncellenme: 22.09.2020 - 14:09

Galatasaray son dakika haberleri... TFF Süper Lig ekibi Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay ve Dorukhan Acar'dan sponsorluk anlaşması sonrası açıklamalar. İşte detaylar...

Sponsorluk anlaşmasına Albayrak damga vurdu: "Gaza geleceğiz"

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcısı Yusuf Günay ve yönetim kurulu üyesi Dorukhan Acar sponsorluk anlaşması sonrası açıklamalarda bulundu. 

"Türkiye'de önemli bir gaz şirketiyle anlaştık"

Sponsorluk anlaşması sonrası konuşan Albayrak, "Her zaman olduğu gibi sponsorlarımız çoğalıyor. Bize el uzatan tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Türkiye'de önemli bir gaz şirketiyle anlaştık. Kendilerine, yönetimine bu yaklaşımlarından dolayı Galatasaray ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bize en zor günlerde, bu tip sponsorlukları sağlayanlara teşekkür ediyorum. Natural Gaz, hakikaten bize enerji verecek, gaz verecek" dedi. 

"Gelirlerimiz artıyor"

Kulüp gelirlerinin artacağını belirten Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ise, "Ülkemiz bütün dünyada olduğu gibi pandemi etkisi altında. Bu kulüplerin gelirlerini etkiliyor. Böyle bir dönemde sponsorluklar çok önemli. Doğalgaz piyasasının önemli aktörlerinden birisi. Hasan Bey başta olmak üzere kendilerine teşekkür ediyorum. Basketbolda bu sene yeniden bir yapılanmanın içindeyiz. İyi bir takım oluştu. Şartlara uygun olarak en verimli, optimum seviyede bir takım oluştu diye düşünüyoruz. Yeni gelirler yaratmak için de çok önemli çalışmalar içerisindeyiz. Basketbolla ilgili olan bir içerik bölümü de var. Galatasaray taraftarları buna ilgi gösterdi. Gelirlerimiz artıyor. Yenilmez Armada olarak koleksiyona bir ilgi var. Bu tip, yeni gelir artırıcı faaliyetlerimiz devam edecek. Ben tekrar teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

"Avrupa'da da inşallah güzel bir yere geleceğiz"

Yönetim Kurulu Üyesi Dorukhan Acar, "Basketbol dünyanın en popüler ikinci sponsoru. Basketbolu ilk oynayanlar da Galatasaraylılar. Biz hakikaten Yenilmez Armada mantığını getirmek için rekabetçi bir kadro oluşturduk. Taraftarımızı, basketbol şubemizde desteklemek için neler yapabiliriz? Bunları düşündük. Mağazacılığa yeni bir koleksiyonumuzu koyduk. Basketbolla ilgili soruları da ekledik ve anlaşma genişlettik. Sponsorluklar çok önemli bir destek. İsim hakkı başta olmak üzere diğer görüşmelerimiz sürüyor. Avrupa'da da inşallah güzel bir yere geleceğiz" ifadelerini kullandı. 

"Galatasaray ile anlaşma yaptığımız için mutluyuz"

Sarı-kırmızılı takım ile anlaşma yaptıkları için mutlu olduklarını ifade eden Naturelgaz CEO'su Hasan Tahsin Turan, "Galatasaray ile anlaşma yaptığımız için mutluyuz. Şirketimizin enerjisi temiz enerji ve temiz çevre. Gençlere çevre bilincini aşılamak için uğraşıyoruz. Gençlere spor sevgisi de aşılamak önemli diye düşünüyoruz. Yıllardır, spora yatırım yapan Galatasaray'a sponsor olmaktan büyük onur duyduk. Umarım bu sponsorluk Galatasaray camiasına hayırlı olur. Çok başarılı bir sezon sonunda tekrar bir araya geliriz. Güzel günlerde buluşuruz. 1 yıllık bir anlaşma yaptık. Ticari detaylarını paylaşamıyoruz. Umarım bu sponsorluk sonrası gelecek yıllarda önce tarafa, sonra da isme uzanan bir sponsorluk maceramız olur" açıklamasını yaptı. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler