Spor camiasından BB Erzurumspor'a: "Geçmiş Olsun"

14.05.2020 - 00:43 | Son Güncellenme: 14.05.2020 - 00:43

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 4'ü futbolcu 11 personelinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan TFF 1. Lig ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, "Yapılan kontroller sonucunda futbolcu, teknik heyet ve personellerinde Kovid-19 belirlenen Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübüne ve camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe

Fenerbahçe Kulübü, 4'ü futbolcu olmak üzere 11 kulüp çalışanında koronavirüs testi pozitif çıkan Erzurumspor Kulübü için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Sarı lacivertli kulübün sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, "Erzurumspor Kulübü'nün Covid-19 testi pozitif çıkan futbolcu, teknik heyet ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi. 

Beşiktaş

Beşiktaş Kulübü 4'ü futbolcu olmak üzere 11 kulüp çalışanında koronavirüs testi pozitif çıkan Erzurumspor Kulübü için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Siyah beyazlı kulübün sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, " Covid-19 testi pozitif çıkan futbolcu, teknik heyet ve kulüp çalışanlarınıza geçmiş olsun diyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

Trabzonspor

Trabzonspor Kulübü 4'ü futbolcu olmak üzere 11 kulüp çalışanında koronavirüs testi pozitif çıkan Erzurumspor Kulübü için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Bordo mavili kulübün sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, "Sevgili Erzurumspor camiası;Bazı futbolcu ve çalışanlarınızın COVID-19 testlerinin pozitif çıktığını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Camianıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kısa sürede sağlıklarına kavuşmasını temenni ediyoruz. #BirlikteBaşaracağız" denildi. 

İttifak Holding Konyaspor

İttifak Holding Konyaspor, 4'ü futbolcu olmak üzere 11 kulüp çalışanında koronavirüs testi pozitif çıkan Erzurumspor Kulübü için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Konyaspor kulübünün sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, " COVID-19 testi sonuçları pozitif çıkan 1 teknik heyet, 4 futbolcu ve 6 kulüp personeline geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz." ifadelerine yer verildi. 

Galatasaray

Galatasaray Kulübü, , 4'ü futbolcu 11 personelinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan TFF 1. Lig ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Sarı kırmızılı kulübün sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, "BB Erzurumspor Kulübü'nde koronavirüs testleri pozitif çıkan futbolcu ve kulüp personellerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlıklarına bir an önce kavuşmalarını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi. 

Demir Grup Sivasspor

Demir Grup Sivasspor Kulübü, 4'ü futbolcu 11 personelinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan TFF 1. Lig ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Kulüpten yapılan açıklamda, " BB. Erzurumspor'un Kovid-19 testi pozitif çıkan futbolcuları, teknik heyeti ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun" denildi.

Senin için hazırladığımız haberler