Spor camiasından Maçka'daki terör saldırısı tepki

12.08.2017 - 15:54 | Son Güncellenme: 12.08.2017 - 15:54

Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında dün bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temasta Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ile 16 yaşındaki Eren Bülbül'ün şehit olması nedeniyle Beşiktaş Kulübü ve spor camiasının birçok önemli ismi sosyal medya üzerinden tepkisini dile getirdi.

Beşiktaş Kulübünün sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, "Maçka'da şehit edilen Eren Bülbül'e Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileriz." denildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, yaşanan terör olayıyla ilgili olarak, "Trabzon'da terör saldırısında şehit olan Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik ve 15 yaşındaki evladımız Eren Bülbül'e Allah'tan rahmet dilerim." paylaşımında bulundu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olan eski milli güreşçi Hamza Yerlikaya, "Yaşı küçük, yüreği büyük, #Ereniyikivarsın." paylaşımıyla yaşanan terör saldırısına tepki gösterdi.

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre, "Eren'i daha 15'inde bizden ayıran teröre lanet olsun." gönderisinde bulundu. Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan ile Trabzonspor'un milli oyuncusu Burak Yılmaz ise, "#iyikivarsınEren" etiketiyle Eren Bülbül'ün resmini takipçileriyle paylaştı.

Senin için hazırladığımız haberler