Spor federasyonları 15 Temmuz etkinlikleri!

12.07.2017 - 14:41 | Son Güncellenme: 12.07.2017 - 14:41

Spor federasyonları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için özel etkinlikler düzenleyecek.

Boks, Yüzme, Sualtı Sporları ve Tenis Federasyonları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında bazı etkinlikleri hayata geçirecek.

Boks Federasyonu, 15 Temmuz Şehitleri Alt Minikler Türkiye Şampiyonası'nı 15 Temmuz'da Artvin'de başlatacak. Sporcular, antrenörler, hakemler ve federasyon çalışanları olmak üzere yaklaşık bin kişilik kortejle Artvin'de şehitler anılacak.

Tenis Federasyonu, 15 Temmuz'un yıl dönümünde birçok ilde çeşitli etkinlikler düzenleyecek. 11-16 Temmuz tarihlerinde Türkiye'nin dört bir yanında Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilecek etkinliklerle tenis temalı aktiviteler organize edilecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri desteğiyle 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı kapsamında her ilde sokak tenisi etkinlikleri yapılacak.

Antalya, Ağrı, Erzurum, Erzincan ve Bursa'da 15 Temmuz şehitleri adına turnuvalar düzenlenecek. Ayrıca, 10-16 Temmuz tarihlerinde Samsun'da 8-10 yaş turnuvası, İstanbul'daki Avrupa Yakası Tenis Kulübünde ise 15 Temmuz Senyörler Turnuvası gerçekleştirilecek.

Yüzme Federasyonu ise 15 Temmuz'da İstanbul'da şampiyona organize edecek. Türkiye Masterlar Yaz Yüzme Şampiyonası, 14-16 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

Sualtı Sporları Federasyonu, 15 Temmuz'da Çanakkale'de 15 Temmuz Demokrasi Günü ve Şehitlerini Anma Dalışı ile 15-16 Temmuz tarihlerinde Sakarya'da Paletli Yüzme Bireysel Ümitler, Yıldızlar ve Küçükler 15 Temmuz Demokrasi Günü ve Şehitlerini Anma Şampiyonası organize edecek.

Senin için hazırladığımız haberler