Spor Toto Akhisar Stadı, Manisa FK'ya kapılarını açtı

22.06.2021 - 19:19 | Son Güncellenme: 22.06.2021 - 20:08

Spor haberleri... 'Manisa FK TFF 1. Lig'de maçlarını hangi statta oynayacak' sorusu yanıt buldu. Spor Toto Akhisar Stadı, Manisa FK'ya kapılarını açtı.

Spor Toto Akhisar Stadı, Manisa FK'ya kapılarını açtı

Deniz ŞEN - AJANSSPOR

Geçtiğimiz sezon mücadele ettiği Misli.com 2. Lig’de şampiyon olarak TFF 1. Lig’e yükselen Manisa FK’nın gelecek sezon maçlarını nerede oynayacağı belli oldu.

 

Manisa FK yönetimi, Akhisar Belediyesi'ni ziyaret etti

Mümin Özkasap Tesisleri bakımda olan Manisa FK'nın  ilk olarak TFF 1. Lig'deki maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadında oynayacağı belirtilmişti ancak orada da bakım çalışmaları sürüyor. Bu nedenle Manisa ekibinde rota değişti. Manisa Futbol Kulübu Başkanvekili Engin Anlı ve ekibi Başkan Besim Dutlulu’yu ziyaret ederek stadyum için taleplerini iletti. 

Manisa FK ve Akhisar Belediyesi anlaşmaya vardı

Akhisar Belediyesi'nin de bu talebi olumlu karşıladığı öğrenildi. Manisa Futbol Kulübü'nün gelecek sezon Spor Toto Akhisar Stadı'nda oynaması için resmi imzalar atıldı. Yapılan anlaşmaya göre, stadın masraflarının bir kısmı Manisa FK tarafından karşılanacak. Öte yandan, Manisa FK maç başı için de ayrı bir ücret ödeyecek. 

Akhisarspor da maçlarını Manisa'da oynamıştı

2012-2013 sezonunda Süper Lig'e yükselen Akhisarspor, iç saha maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynamıştı. Yeşil - siyahlılar, Spor Toto Akhisar Stadı'nın açılmasının ardından 2018 yılında 19 Mayıs Stadı'na veda etmişti. Bu defa da bir Manisa ekibi, maçlarını Manisa'da oynayacak. 

Senin için hazırladığımız haberler