Spor yazarlarından Antalyaspor - Galatasaray yorumu!

07.10.2018 - 08:30 | Son Güncellenme: 07.10.2018 - 11:30

Spor yazarlarından Antalyaspor - Galatasaray yorumu!
Spor yazarları ise sarı kırmızılı takımın futbolunu eleştirirken, yıldız futbolcu ağır eleştirilere maruz kaldı... İşte o görüşler...
HAKAN ÜNSAL (HÜRRİYET) - Belhanda’ya kızmaya gerek yok. Çünkü zorla oynamıyor Belhanda. Haftalardır bu şekilde oynayan bir oyuncu hâlâ forma buluyorsa hocanın niye oynattığını sorgulamak lazım. Galatasaray’ın oyunu değişken olsa da, içerde ve dışarda değişmeyen tek bir şey varsa, o da Belhanda’nın performansı. Abartmıyorum, Fatih hoca, genç Yunus’u oynatsa daha çok verim alır.
ERMAN TOROĞLU (FOTOMAÇ) - Sevgili okuyucular kusura bakmasın. Bu maçın uzun uzadıya yorumunu yapmayacağım. Çünkü olmaz... Maçın yorumu çok basit... Tek cümle kafi... Fatih Terim, şapkadan tavşan çıkardı.
BAHRİ HAVADIR (VATAN) - Evet, G.Saray kötü oynadı, hem de çok kötü... Mariano goldeki ortası dışında sahanın en kötüsüydü, Rodrigues yine öyle... Ancak sonuca baktığınızda G.Saray kazandı. Bir an Porto’daki G.Saray ile bu G.Saray’ı kıyasladım. Arada dağlar kadar fark vardı. Her maç böyle olmaz. Çünkü 85’te oyuna girip 86’da golü atan Donk da bu kadar şanslı olmayabilir. Sayın Abdurrahim Albayrak, Gomis’e suçu yüklemeden acilen forvet işini çözmeli, yoksa şans her zaman kapıya gelmez...
ŞANSAL BÜYÜKA (MİLLİYET) - Hoca radikal bir değişiklik yaptı. Baktı ki Diego, Celustka, Chiko’dan kurulu “üçüz kuleler” sallanıyor ama yıkılmıyorlar, önce Maicon’u, sonra Donk’u “golcü” olarak forvete sürdü. Nitekim, koca bir takımın, koca bir maçta yapamadığını, Donk belki de buluştuğu ilk topla başardı ve attığı golle Galatasaray’ı “kabus”a doğru giden deplasman kısırlığından kurtardı. Her maçı futbolcular kazanmıyor. Yazın bu maçı Fatih Terim’e...
ÖMER ÜRÜNDÜL (SABAH) - Sinan'ın yapısı nokta santrfor değildi. Terim, mutlaka bir formül üretmeliydi. Bu yüzden Sinan'ın yanına, doğru bir hamle ile Maicon'u sahaya sürdü. Bu da bir şey ifade etmeyince, bu sefer Donk'u da aldı. Ve son hamlesi tutunca, son anlarda 3 puan Donk'un kafası ile geldi. G.Saray için en önemli şans Antalya'nın topa sahip olma oranının ligin en yetersiz takımı olmasıydı.
EVREN TURHAN (TAKVİM) - 2.yarıya daha istekli ve sağlı sollu ataklar geliştiren Galatasaray'da tek eksik goldü.Yakalanan posizyonlarda konstrasyon eksikliği ve beceriksizlik olunca gol gelmedi bir türlü. Fatih hoca son bölümde Maicon'u forvete aldı, kenarlardan gelen toplarda etkili olma adına artı Donk'u da alarak maçı çevirdi.
OSMAN ŞENHER (MİLLİYET) - Galatasaray’ın sıkıntısı defansta, orta sahada değil. Hücumda ise göbekte... Hava toplarında etki oranı sıfır. Fatih Terim, Donk’la Maicon’u oyuna almasa kesinlikle sarı-kırmızılıların gol atacak görüntüsü yoktu. Cim-Bom’un deplasman fobisi, Şampiyonlar Ligi maçlarından sonraki kötü futbol bu galibiyetle geride kaldı. Ayrıca Galatasaray bu galibiyetle liderliğini de devam ettirdi.
LEVENT TÜZEMEN (FOTOMAÇ) - Terim büyük hoca olduğunu bir kez daha gösterdi. Maicon ve Donk'u oyuna alıp art arda santrfora yolladı ve bu hamle Galatasaray'a kritik 3 puanı getirdi. Eğer Eren kapris yapmaya devam edecekse Terim jokeri Donk'u santrfor da oynayabilir.

SERHAT ULUEREN (VATAN) - Herkes Fatih Terim’in Donk ve Maicon’u çift forvet oynatarak maçı G.Saray’a kazandırdığını söyleyebilir, yazabilir. Bence doğru bir tespit değil. Zaten G.Saray’ın 87 dakika gol bulamaması başlı başına irdelenmesi gereken bir konu. Rakip Antalya’nın bırakın gol atmayı golü düşünecek bir zihin yapısı yok. Terim’in daha çok risk alıp Sinan’ı forvet, Feghouli’yi de ilk 11’de başlatmasını beklerdim. Şımarık ve küstah bir yapısını Portekiz’de açıkça ortaya koyan Belhanda’yı cezalandırıp kulübede oturtması daha şık olurdu. (Spor Arena)

Senin için hazırladığımız haberler