Spor yazarlarından Galatasaray yorumu: "Okan-Emre-Suat hissi"
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Süper Lig'de Galatasaray, Amedspor'u 4-3 yendi. Spor yazarları, Sarı-Kırmızılılar'ın performansını değerlendirdi.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Trendyol Süper Lig'in 11'inci haftasında Amed Sportif Faaliyetler'i konuk eden Galatasaray, Rams Park'ta 4-3 kazandı. Spor yazarları, Sarı-Kırmızılılar'ın performansını değerlendirdi.
"Aklıma Okan-Emre-Suat üçlüsü geliyor"
Uğur Meleke (Hürriyet): Sadece dün gece özelinde değil, bu bir ayın bütününde Batrakov ve Torreira’nın performanslarıyla öne çıktıklarını söylersek herhalde kimseye haksızlık etmiş olmayız. Zaman zaman Galatasaray orta sahasındaki kısaların, Torreira, Batrakov ve Yunus’un hem defansif çabalarını, hem de çabukluklarını görünce aklıma ister istemez 90’ların sonundaki Okan-Emre-Suat üçlüsü geliyor.
"Altın değerinde"
Güntekin Onay (Hürriyet): Victor Osimhen gibi bir süper yıldız yokken, bu sıkışık maç takviminde Amedspor’dan evinde 3 gol yemesine rağmen Galatasaray’ın kazanması sarı kırmızılılar açısından altın değerinde.
Milli ara öncesinde böylesine güçlü bir rakip karşısında kazanıp zirvede puan kaybetmeden kalmak Galatasaray için adeta bir doping oldu.
"Okan Hoca iç sahada yenilmezliğini 41 maça çıkardı"
Levent Tüzemen (Yeni Asır): Galatasaray, Beşiktaş deplasmanı hariç kendini takip eden bütün rakipleriyle oynamış oldu. Okan Hoca da iç sahada yenilmezliğini 41 maça çıkardı.