Sportif Direktör sahaya iniyor! Beşiktaş maçında da...

26.02.2021 - 15:35 | Son Güncellenme: 26.02.2021 - 15:41

Spor Toto Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor'da Beşiktaş ile oynanacak maça hangi ismin çıkacağı belli oldu. Malatyaspor'da hangi isim Beşiktaş maçında kulübede olacak? İşte yanıtı...

Sportif Direktör sahaya iniyor! Beşiktaş maçında da...

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollar karşılıklı anlaşmayla ayrıldı. Yeni Malatyaspor'da Gençlerbirliği ve Beşiktaş maçlarında hangi teknik adamın yer alacağı merak konusu oldu. İki maçta takımın başında kim olacak? İşte yanıtı...

Ali Ravcı teknik direktör koltuğunda

Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Bu maçta takımın başında, sportif direktör Ali Ravcı yer alacak.

Beşiktaş maçında da kulübede olacak

Ravcı, sadece Gençlerbirliği değil aynı zamanda Beşiktaş maçında da kulübe bulunacak. Böylece sportif direktör sahaya inmiş ve teknik direktör koltuğunda yer almış olacak.

Malatyaspor'un ligdeki durumu

Yeni Malatyaspor, 25 maçta 7 galibiyet 9 beraberlik ve 9 yenilgi aldı. Malatyaspor, 30 puanla 13. sırada yer alıyor. Kulüp yöneticileri, öncelikle ligde iyi bir noktada olmayı hedeflediklerini ve uzun vadede Avrupa'da mücadele eden bir Malatyaspor hayal ettiklerini vurgulamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler