Ali Ece: "Sportif direktör Vitor Pereira teknik direktör İsmail Kartal"

Feride Kara
11.04.2022 - 16:39 | Son Güncellenme: 11.04.2022 - 16:50

Gazeteci Ali Ece Fenerbahçe Galatasaray derbisinin ardından teknik direktör İsmail Kartal'ın yanına sportif direktör olarak Vitor Pereira'yı önerdi.

Ali Ece: "Sportif direktör Vitor Pereira teknik direktör İsmail Kartal"

Fenerbahçe Galatasaray galibiyeti ile İsmail Kartal'ın başarılı çizgisi devam ederken gelecek sezon için Joachim Löw ve Jorge Jesus'un ismi geçiyor. Gazeteci Ali Ece VOLE'deki "Nakavt" programında ilginç bir öneri getirdi.

Ali Koç'un kafası karıştı

Ece, "İsmail Kartal'ın yanına hiç aklınıza gelmeyecek bir sportif direktör önerim olacak." derken, "Büyük ihtimal Ali Koç'un kafası karıştı çünkü İsmail Kartal yönetiminde son 8 maç 7 galibiyet... Kartal, geldikten sonra bir puan tablosu yaparsak lider Fenerbahçe çıkar. Bu çok önemli." ifadelerini kullandı.

Pereira sportif direktör olabilir

Fenerbahçe'nin eski hocası Vitor Pereira'nın Corinthians'tan böyle giderse kovulacağını ifade eden Ece, "Ali Koç, Pereira'yı alsın. İdeal bir sportif direktör. Neden? Osayi-Samuel'i beke dönüştüren o, Zajc'ı yedek ofansif orta sahadan çift yönlü 8'e dönüştüren o, Zajc'tan gol katkısı almak için ona göre bir şablon oluşturan yine o... İrfan Can'ın sağ iç forvette oynamasında da Pereira'nın katkısı var." dedi.

Kartal teknik direktör Pereira sportif direktör 

Ali Ece, "Vitor Pereira sportif direktör, İsmail Kartal teknik direktör. Fenerbahçe şampiyonluğun en büyük adaylarından bir tanesi olur. Çok ciddiyim bu konuda. Neden olmasın?" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler