Sportif direktörü açıkladı! Ozan Kabak gidici...

03.11.2020 - 17:10 | Son Güncellenme: 03.11.2020 - 17:17

Son dakika haberleri... Bundesliga'nın Schalke 04 takımında forma giyen milli stoper Ozan Kabak'ın transferi uzun süredir konuşuluyor. Schalke 04'ün sportif direktöründen konuyla ilgili açıklama geldi. Ozan Kabak, Milan'a veya Liverpool'a transfer olacak mı? İşte detaylar...

Sportif direktörü açıkladı! Ozan Kabak gidici...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Bundesliga'da Schalke 04'te oynayan 20 yaşındaki milli futbolcu Ozan Kabak'ın transferi uzun bir süredir futbol dünyasının gündeminde.

Schalke'nin aldığı kötü sonuçlara rağmen Ozan Kabak'ın performansı da Avrupa'nın dev kulüpleri tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle Hakan Çalhanoğlu'nun da formasını giydiği Milan ve 1 numaralı stoperi Van Dijk'ı sakatlığa kurban veren Liverpool'un Ozan Kabak için girişimde bulunduğu İngiliz, İtalyan ve Alman basını tarafından sıkça ele alınıyor.

Sportif direktörden açıklama

Schalke 04 Sportif Direktörü Jochen Schneider, Alman WAZ gazetesine özel bir röportaj verirken, Ozan Kabak'ın transferi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

"Zor günler geçiriyoruz"

Milan'ın Ozan Kabak ile çok yakından ilgilendiğini dile getiren Schneider, Ozan Kabak'ın satılmasının ise mümkün olduğunu söyledi. Schneider, "Ekonomik olarak hâlâ zor günler geçiriyoruz. Belki de sezon sonuna kadar seyircisiz oynayacağız. Bu yüzden hiçbir şeyi göz ardı etmeyeceğim. Ozan Kabak ile Milan ilgilendi. Gerektiği takdirde satışını yapabiliriz." ifadelerini kullandı.

Serbest kalma maddesi

Ozan Kabak'ın ayrıca bu sezon sonunda 45 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi devreye girecek ve Schalke 04 isterse, o fiyatı veren takıma oyuncusunu satabilecek.

Ocak ayı için sıraya girdiler

Ayrıca öte yandan Liverpool ve Milan, Ozan Kabak transferini 2021 yazına bırakmadan, Ocak ayı transfer döneminde tamamlamak istiyor. 

Senin için hazırladığımız haberler