Sporting Braga, Hoffenheim'ı 3 golle geçti ve gruptan çıkmayı garantiledi!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Sporting Braga, Hoffenheim'ı 3 golle geçti ve gruptan çıkmayı garantiledi!

Son 5 Haber

A Milli Takım'da Vincenzo Montella, Paraguay maçında ilk 11'de iki değişiklik yapacak

Galatasaray'dan flaş Wilfried Singo ve Gabriel Sara kararı

BVB'nin radarındaki sürpriz isim! Amatörden Avrupa devlerinin listesine

Ece Erken'in Lucas Torreira sözleri gündem oldu

Beşiktaş'tan ilk transfer! İlhan Fakılı ile anlaşma sağlandı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Sporting Braga, Hoffenheim'ı 3 golle geçti ve gruptan çıkmayı garantiledi!
Uefa Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında Sporting Braga Municipal de Braga'da Hoffenheim ile karşı karşıya geldi.
Sporting Braga maça hızlı başladı ve 1. dakikada Marcelo Goiano'nun attığı golle 1-0 öne geçti.
İlk yarıyı başka gol olmayınca ev sahibi ekip ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
Maçın 74. dakikasında Türk asıllı Alman oyuncu Kerem Demirbay'ın kullandığı frikikte kafa vuruşunu yapan Mark Uth Hoffenheim'a beraberliği getiren golü attı. (1-1)
Türk asıllı Alman oyuncu Kerem Demirbay Hoffenheim forması ile UEFA Avrupa Ligi C grubu maçlarında 3. asistini yaptı.
Dakikalar 81'i gösterirken Ricardo Esgaio sağ dip çizgiden ceza sahası içindeki Fransergio'yu gördü ve Fransergio düz bir vuruşla skoru 2-1'e getiren golü attı.
Maçın uzatma dakikaları oynanırken yine Fransergio sahneye çıktı ve skoru 3-1 yapan golü attı. Bu golün hemen ardından Hoffenheim'da Adam Szalai 2. sarıdan kırmızı kartı gördü ve Hoffenheim 10 kişi kaldı.
Maçta başka gol olmayınca Sporting Braga sahasında Hoffenheim 3-1 mağlup etti ve gruptan çıkmayı garantiledi.
Sporting Braga 7 olan puanını 10 yaparken, Hoffenheim ise 4 puanda kaldı ve gruptan çıkma şansını kaybetti.
Sporting Braga, Ludogorets'in kendi evinde temsilcimiz Başakşehir'e 2-1 kaybetmesinin ardından grupta liderliğe yükseldi.
YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERMEDEN KULLANILAMAZ!