Sporting Doumbia için 10 milyon Euro istiyor

22.09.2020 - 13:20 | Son Güncellenme: 22.09.2020 - 13:33

Son dakika Galatasaray transferi... Orta saha arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın listesindeki Idrissa Doumbia'ya talip çıktı. Peki Idrissa Doumbia'yı hangi takım transfer etmek istiyor? Sporting Doumbia için ne kadar istiyor? İşte detaylar...

Sporting Doumbia için 10 milyon Euro istiyor

AJANSSPOR - HABER

Orta sahaya takviye yapmak isteyen Galatasaray'ın listesindeki Doumbia'ya Fransa'dan talip çıktı. Portekiz Ligi ekibi Sporting'in oyuncu için istediği bedel de belli oldu.

L’Équipe'in haberine göre; Baptiste Santamaria'yı 15 milyon Euro bedelle Freiburg'a satan Ligue 1 ekibi Angers, 22 yaşındaki orta sahayı gündemine aldı.

Angers Sportif Direktörü Sébastien Larcier'in, yönetim kuruluna Fildişili Doumbia için teklif yapılması yönünde öneride bulunduğu kaydedildi.

Idrissa Doumbia için ilk girişimlerin yapıldığı, Sporting'in 10 milyon Euro istediği belirtildi.

Doumbia ne demişti?

Doumbia geçtiğimiz günlerde Sabah'a yaptığı açıklamada, "Ülkemde herkes Galatasaray'ı biliyor ve seviyor. Drogba, Eboue, Chedjou ve Seri gibi önemli oyuncular Galatasaray'da oynadı. Onlar gibi, bu büyük kulüpte oynamak benim için rüya olur. Falcao, Arda, Muslera, Feghouli gibi yıldızlarla oynamayı ve Terim gibi büyük bir hocayla çalışmayı kim istemez?" demişti.

Doumbia'nın performansı

Geçen sezon 35 maça çıkan Fildişi Sahilli orta saha, 1 asist kaydetmişti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler